aantrekkingskracht

Opwinding buiten de slaapkamer: waar word jij wild van?

Opgewonden raken van iemand? Dat gebeurt heus niet alleen in de slaapkamer! Ook zonder de intentie om seks te hebben, kunnen de hormonen flink op hol slaan. Waar word je nou echt hitsig van, zonder dat er daadwerkelijk seks aan te pas komt? EdenFantasy, een bedrijf dat seksspeeltjes verkoopt, deed onderzoek onder 2.000 Amerikanen. Hoe werkt dit dan? Wij somden de meest opwindende fysieke verschijnselen en karaktereigenschappen voor je op.

  1. GEUR (69 PROCENT)

Een lekkere geur staat bovenaan het lijstje om even wild te worden van een bepaald iemand. Ben je op een eerste date? Zorg dan dat je van tevoren goed doucht: een slechte geur kan namelijk ook juist het tegenovergestelde effect hebben.

  1. AFFECTIE TONEN (64 PROCENT)

Een hand vasthouden, een subtiele aanraking of een knuffel? Ook dat zijn subtiele hints om opgewonden te raken. Het geeft een betere band en toont aan dat we graag intiem willen zijn. Dus heb je iemand op het oog? Go for it!

  1. WAARDERING (61 PROCENT)

Een beetje waardering geeft natuurlijk een fijn gevoel, maar uit het onderzoek blijkt dat het ook net even een extra positief gevolg heeft. Heb je een oogje op die ene collega? Laat dan weten dat je het ‘echt heel fijn vindt’ wat diegene allemaal voor extra klussen doet.

  1. EEN GOEDE STIJL (46 PROCENT)

Het oog wil ook wat. Een goede stijl is daarom een ultieme toevoeging voor een beetje lust. Vanavond de deur uit? Het antwoord is: ‘Ja! Trek die fancy broek aan!’

  1. INTELLIGENTIE (45 PROCENT)

Het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe dingen te leren: intelligentie staat dan ook hoog in het lijstje om te pronken buiten de slaapkamer. Vertel gerust dus eens dingen in het rond die jij wél weet en een ander niet.

  1. ZELFVERZEKERD ZIJN (43 PROCENT)

Iemand die laat zien dat hij of zij goed in zijn of haar vel zit, worden aantrekkelijker gevonden. Loop rechtop, schouders naar achter en borst vooruit!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.