orale seks 7 tips

Opwarmen met nieuwe lubricants van Playboy

Buiten daalt de temperatuur steeds verder, tijd voor wat extra warmte in de slaapkamer met je spannende date of kersverse liefde! Goed nieuws dat Playboy Condoms, na de introductie van vier condoomvarianten, het assortiment uitbreidt met een gevarieerd aanbod aan lubricants. Naast een fijne, sensuele ervaring zorgt het glijmiddel ook voor een stuk extra comfort én is het geschikt voor een sensuele massage.

Het glijmiddel van Playboy Condoms is van een hoogwaardige kwaliteit en alle varianten zijn dermatologisch getest. De massage- en glijmiddelen zijn ontworpen voor extra comfort en toename van de sensualiteit en plezier. Alle varianten zijn veilig in combinatie met condooms te gebruiken. De lubricants zitten in elegante flesjes met daarop het herkenbare Playboy konijn en zijn verkrijgbaar in de volgende vijf varianten:

Glijmiddel op waterbasis

Classic; plakt niet en gaat lang mee. Het glijmiddel is kleur-, geur- en smaakloos.
Warming; draag bij aan een toename van het seksueel genot doordat het een warme sensatie geeft.
Double play; is zeer geschikt voor langdurige lichaamsmassages.
Strawberry kiss; met de fruitige geur en smaak van aardbeien. De samenstelling van deze gel bevat vocht inbrengende kwaliteiten voor de huid en een langdurige smaak om de zintuigen te prikkelen.

Glijmiddel op siliconenbasis

Long play; geeft een fluwelen gevoel op de huid en biedt langdurig plezier. Playboy Long Play blijft glad en glibberig, zelfs bij gebruik onder water.

Doe mee & Win!

Verheug jij je op een warme winter tussen de lakens met je kersverse nieuwe date en lover? Dan hebben wij goed nieuws! Singlessite.nl geeft 3 verwenpakketjes weg met daarin:

1 x 12pack Playboy Condoms (3in1)
1 x Playboy Lubricant (verschillende varianten)
1 x pack Playboy Condoms

De winnaars zijn: Gerda Zantema, Coosje Blom en Richard Bosmans. 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kans maken: dit moet je doen!

Wil jij kans maken op een van de gratis Playboy lubricants pakketjes? Dan hoef je slechts drie dingen te doen.

  1. Word gratis lid van Singlessite.nl om onze nieuwsbrief te ontvangen
  2. Volg onze FB pagina.
  3. Mail ons het geheime codewoord naar winactie@singlessite.nl o.v.v. jouw naam, leeftijd en adresgegevens.

We versturen je medio december een geheim codewoord via de nieuwsbrief en daarmee maak jij kans op een van de Playboy pakketjes!

De lubricants van Playboy Condoms zijn verkrijgbaar bij D.I.O. Drogist, Dirx Drogist, en online via condoomfabriek.nlcondoom.nlwehkamp.nl,
condooms.nlcondoomanoniem.nlonline-condoomsbestellen.nlen drogisterij.net. De lubricants verschijnen allen in een verpakking van 88,7ml. De adviesverkoopprijs van de lubricants bedraagt €9,95 voor de Classic, Warming, Double play en Strawberry Kiss. De Long Play variant heeft een adviesprijs van €14,95.

De actie loopt tot 22 december.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.