orale seks 7 tips

Opwarmen met nieuwe lubricants van Playboy

Buiten daalt de temperatuur steeds verder, tijd voor wat extra warmte in de slaapkamer met je spannende date of kersverse liefde! Goed nieuws dat Playboy Condoms, na de introductie van vier condoomvarianten, het assortiment uitbreidt met een gevarieerd aanbod aan lubricants. Naast een fijne, sensuele ervaring zorgt het glijmiddel ook voor een stuk extra comfort én is het geschikt voor een sensuele massage.

Het glijmiddel van Playboy Condoms is van een hoogwaardige kwaliteit en alle varianten zijn dermatologisch getest. De massage- en glijmiddelen zijn ontworpen voor extra comfort en toename van de sensualiteit en plezier. Alle varianten zijn veilig in combinatie met condooms te gebruiken. De lubricants zitten in elegante flesjes met daarop het herkenbare Playboy konijn en zijn verkrijgbaar in de volgende vijf varianten:

Glijmiddel op waterbasis

Classic; plakt niet en gaat lang mee. Het glijmiddel is kleur-, geur- en smaakloos.
Warming; draag bij aan een toename van het seksueel genot doordat het een warme sensatie geeft.
Double play; is zeer geschikt voor langdurige lichaamsmassages.
Strawberry kiss; met de fruitige geur en smaak van aardbeien. De samenstelling van deze gel bevat vocht inbrengende kwaliteiten voor de huid en een langdurige smaak om de zintuigen te prikkelen.

Glijmiddel op siliconenbasis

Long play; geeft een fluwelen gevoel op de huid en biedt langdurig plezier. Playboy Long Play blijft glad en glibberig, zelfs bij gebruik onder water.

Doe mee & Win!

Verheug jij je op een warme winter tussen de lakens met je kersverse nieuwe date en lover? Dan hebben wij goed nieuws! Singlessite.nl geeft 3 verwenpakketjes weg met daarin:

1 x 12pack Playboy Condoms (3in1)
1 x Playboy Lubricant (verschillende varianten)
1 x pack Playboy Condoms

De winnaars zijn: Gerda Zantema, Coosje Blom en Richard Bosmans. 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kans maken: dit moet je doen!

Wil jij kans maken op een van de gratis Playboy lubricants pakketjes? Dan hoef je slechts drie dingen te doen.

  1. Word gratis lid van Singlessite.nl om onze nieuwsbrief te ontvangen
  2. Volg onze FB pagina.
  3. Mail ons het geheime codewoord naar winactie@singlessite.nl o.v.v. jouw naam, leeftijd en adresgegevens.

We versturen je medio december een geheim codewoord via de nieuwsbrief en daarmee maak jij kans op een van de Playboy pakketjes!

De lubricants van Playboy Condoms zijn verkrijgbaar bij D.I.O. Drogist, Dirx Drogist, en online via condoomfabriek.nlcondoom.nlwehkamp.nl,
condooms.nlcondoomanoniem.nlonline-condoomsbestellen.nlen drogisterij.net. De lubricants verschijnen allen in een verpakking van 88,7ml. De adviesverkoopprijs van de lubricants bedraagt €9,95 voor de Classic, Warming, Double play en Strawberry Kiss. De Long Play variant heeft een adviesprijs van €14,95.

De actie loopt tot 22 december.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.