hoge hakken lopen

Opvallen? Draag rood!

We wisten al dat rood een lekker vlammend en opvallend kleurtje is.  Een klassieke kleur voor op de nagels en de lippen. Maar ook zeker bevorderlijk voor het verkrijgen van meer reacties op je datingsite profiel.

Aantrekkelijker

Vrouwen in rode kleding zijn over het algemeen aantrekkelijker voor mannen. Onderzoekers aan de universiteit van Rochester ontdekten dat mannen zich sneller aangetrokken voelen tot een vrouw die rood draagt. Mannen zouden ‘ladies in red’ ook sneller mee uit vragen en meer geld aan haar besteden.

Biologische verklaring

Volgens marketing professor Adam Alter wordt rood al heel lang geassocieerd met seks, liefde en lust. Dit vindt je overal terug. Bij dieren die rood kleuren als ze seksueel toegankelijk zijn tot vrouwen, waarbij ons huid rood schijnt te kleuren als ons maandelijkse feestje weer begint.

Rode garderobe

Volgens Atler is het dus simpel: als je een man wil aantrekken kun je het beste investeren in een rode garderobe. Dus kom op single ladies, baadt het niet dan schaadt het ook niet.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.