groepsreizen voor singles

Opnieuw single: wat te doen in de zomervakantie

De zomer is in aantocht en nu je (weer) single bent heb je eigenlijk nog geen idee wat je aan moet met je vakantiedagen. Thuisblijven? Toch op vakantie? Maar waarheen dan? En vooral….  Met wie? En wat is wijsheid nu je in een nieuwe fase van je leven zit? We geven je wat opties.

1 Zoek het avontuur op!

Weer single zijn is al een avontuur op zich! Want alles wat je kende en vertrouwd was is niet meer. Ook de vakanties zullen niet meer zijn en verlopen zoals je was gewend toen jullie nog bij elkaar waren. Misschien een goed moment om het avontuur op te zoeken! Want… nu ben jij weer aan de beurt! Ga eens een avondje rondneuzen op internet, bedenk eens waar je ooit nog eens naar toe had gewild maar waar het (om wat voor reden dan ook) nooit van is gekomen en maak van je reiswens realiteit. Wedden dat er letterlijk en figuurlijk een wereld voor je open gaat? Je hebt de keus uit tal van super goed georganiseerde groepsreizen, dus doe er je voordeel mee!

2 Samen met de kinderen

Wanneer je kinderen hebt en met je ex hebt besproken dat (ook) jij met hen op zomervakantie gaat dan is het goed een paar dingen in je achterhoofd te houden. Wanner je ex ook met de kinderen op vakantie gaat, zorg dan voor een goede overdracht. Bouw even wat rust in tussen de wisseling van de wacht zodat ze weer even bij je kunnen acclimatiseren en zorg ervoor dat ze niet voor de tweede keer in drie weken meer dan 1000 km in de auto moeten zitten.. Daar wordt niemand blij van. Besef ook dat beslist niet ligt aan waar je naartoe op vakantie gaat, hoe ver, exotisch of ‘duur’ de vakantie is. Kinderen vinden het vaak gewoon het allerfijnste dat jij er bent, oprechte tijd en aandacht voor ze hebt. Wil je zelf ook optimaal genieten van je welverdiende vakantie? Kijk dan eens bij de vakanties voor eenoudergezinnen.

3 Korte break

Heb je simpelweg de fut niet om op vakantie te gaan na de scheiding, al het geregeld, de verhuizing en de commotie? Is best in te komen. Niemand verplicht je om ‘vrolijk op vakantie te gaan’ wanneer je daar helemaal geen zin in hebt natuurlijk! Het kan wel goed zijn om samen met een goede vriend(in), zus of die ene collega met dezelfde interesses een korte break te organiseren. Naar een festival of een leuke stad in de buurt? Een dag of twee drie in een andere omgeving, ander gezelschap doet vaak wonderen voor je humeur en gestel. Zie je het wel zitten om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan kan je er ook een georganiseerd weekend op uit gaan.

Wij wensen je alvast een hele fijne zomer toe.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.