Iedereen kent het: die ene speciale liefde van lang geleden. Die fling, kort of langdurige relatie die zoveel indruk op je gemaakt heeft. De knappe speciale klasgenoot  uit 4 HAVO, de affaire met die ene collega of  de liefde uit je geboortedorp. Je denkt er regelmatig aan terug.

Kriebels in je buik

Wat hebben jullie mooie dingen meegemaakt en als je dat ene liedje op de radio hoort krijg je zoveel jaar na dato nog steeds kriebels in je buik. Toch ging het uit. Om wat voor reden dan ook. Levens gaan verder en je verliest het contact. Of misschien ben je op Facebook nog wel vrienden, heb je nog gezamenlijke kennissen, of hoor je wel eens wat van je ouders,  zo blijf je stiekem  op de hoogte van zijn/haar leven.

Opnieuw daten met oude liefde

Maar nu je zelf weer vrijgezel bent denk je vaker terug aan deze liefde, zeker nu je weet dat de ander ook single is. Was het kalverliefde? Leek het gras groener aan de andere kant? Hoe zou het met hem/haar zijn en hoe zou het zijn om op opnieuw  te daten? Al meerdere malen heb je aan die speciale ex gedacht, maar echt een trip down memory lane, prachtig in beeld gebracht door de makers van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’,  is wel een hele speciale manier om jouw jeugdliefde weer opnieuw te zien.

Zwijmelen met z’n tweeën?

De winter komt er aan, rokjesdag is voorbij, het is tijd voor weer wat warmte en liefde deze komende wintermaanden. Blaas jij je oude liefde weer nieuw leven in? Of wil je gewoon nog een keer zwijmelen met z’n tweeën en de goede oude tijd herbeleven?

Aanmelden nieuw tv programma

Meld je dan nu aan voor een nieuw tv programma. Waarin je terugblikt naar de liefde die je ooit had, het leven wat je daarna hebt geleid en de vraag hoe het nu is met die oude liefde. Het gaat in het programma niet om de zoektocht naar deze ex, maar om de reis door herinneringen die je voert langs plekken waar de liefde ooit ontstond of waar een bijzondere vakantie of hoogtepunt heeft plaatsgevonden.

Meedoen!

Op Facebook heb je het al voorbij zien komen; je oude liefde is weer vrijgezel. Nu je zelf ook weer single bent zou je best een keer herinneringen willen ophalen en opnieuw op date…. Maar die eerste stap durf je niet te zetten. MELD JE dan AAN voor een nieuw TELEVISIEPROGRAMMA (NPO) gemaakt door de makers van “het mooiste meisje van de klas”. Mail voor meer info: info@storysupply.nl