leugenaar ontmaskeren

Opgewonden vrouwen

In het boek Wat vrouwen willen van Daniel Bergner wordt uit de doeken gedaan wat vrouwen willen.  Om maar met de deur in huis te vallen: woeste, borrelende, bruisende seks. Bergner schrijft dit niet omdat hij dat zelf graag zo zou zien, maar omdat wetenschappelijk onderzoek dat bewijst.

Vrouw van nature kuis en preuts

Eeuwenlang heerst er al het beeld dat ‘goede’ vrouwen van nature kuis, preuts, zedig en monogaam zijn. Is men ervan overtuigd dat vrouwen rustig wachten tot die ene goede genenpartij zich aandient, waarmee ze zich kunnen voortplanten. Dat is immers de taak van de vrouw. Seks om de seks is echt iets voor mannen. Toch?Neen!

Vagina reageert altijd

Wetenschappelijk onderzoek bewijst achtereenvolgens dat als vrouwen porno kijken, de vagina altijd reageert. Of het nu om seks tussen twee mannen, twee vrouwen, een trio of zelfs apenseks gaat. In de natuur was het al langer duidelijk. Bepaalde apinnen en vrouwelijke ratten hebben een gezonde seksuele lust en nemen zelf het initiatief als ze er zin in hebben. Evolutiepsychologen negeerden dat feit eeuwenlang omdat het niet paste in het beeld van de vrouw als mens of als dier.

Meer minnaars dan gedacht

Ander onderzoek toonde aan dat de reden waarom altijd aangenomen wordt dat vrouwen minder bedpartners hebben (namelijk dat ze hun knieën bij elkaar houden) ook al niet klopt. Toen vrouwen aan een leugendetector werden gehangen, bleek dat ze ineens veel meer minnaars gehad hadden. Zelfs meer dan de mannen.

Wij vrouwen wisten dat natuurlijk allang. Zelfs in Hollywood is het al jaren bekend. In American Pie 2 wordt gezegd dat als mannen hun aantal bedpartners bekennen, je dat altijd door drie moet delen. Bij vrouwen is het máál drie.

Wel verlangen naar seks

Vrouwen bleken onverwacht veel eerder dan mannen uitgekeken te raken op hun partner. Op het gebied van seks dan. Nu weten we de ware reden van al die keren hoofdpijn. Vrouwen houden niet op te verlangen naar seks, maar wel met verlangen naar hun partner.

Zware klap voor mannelijk geslacht

Het moet een zware klap zijn voor het mannelijke geslacht. Ja, vrouwen raken dus wel degelijk opgewonden. En ja, het aantal bekend gemaakte bedpartners, klopt dus voor geen meter. En ja, vrouwen zijn eigenlijk woeste, op seksbeluste wezens, wiens vagina na het kijken naar seks altijd gereed lijkt te zijn. Echter, er is niet altijd zin in seks met degene die naast de vrouw in bed ligt. Het enige beeld dat nu nog overeind staat is dat vrouwen niet altijd even gemakkelijk in bed te krijgen zijn. De reden daarvoor is nu dus bekend.

Bron: Viva

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.