Open relatie niet altijd eerlijk

Mensen met een open relatie zijn niet altijd eerlijk tegen hun vaste partner over seks met anderen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder bijna 4.000 mensen.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder mensen in Nederland, Portugal, Mexico en Brazilië, in opdracht van Second Love, een website voor mensen die avontuurtjes buiten de deur zoeken.

Van de deelnemers aan het onderzoek heeft een kwart een open relatie. Daarvan vertelt slechts 32 procent aan zijn of haar partner over ervaringen met anderen. Vrouwen zijn hierin iets eerlijker dan mannen.

Eerlijk

Nederlanders met een open relatie blijken het eerlijkst zijn. 44 procent vertelt alles tegen de wederhelft. Portugezen met een open relatie zijn minder eerlijk, niet meer dan 21 procent is open over buitenechtelijke ervaringen. Het aantal open relaties ligt in Portugal ruim 11 procent hoger dan het gemiddelde.

De meeste Portugezen gaan vreemd om hun eentonige seksleven te compenseren. Mexicanen zijn vooral op zoek naar nieuwe ervaringen en van de Brazilianen geeft 45 procent aan geen seks meer met hun partner te hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?