sinterklaasavond alleenstaande ouder

Opa en oma populairst in sinterklaasgedicht

Uit de jaarlijkse top-10 van www.sinterklaasgedichten.com blijkt dat opa en oma dit jaar het populairste onderwerp zijn voor sinterklaasgedichten. Ook boeken en chocoladeletters scoren hoog.

Opa en oma nemen stokje over

Ieder jaar onderzoekt sinterklaasgedichten.com welke onderwerpen het meest worden gekozen voor een sinterklaasgedicht. Vorig jaar nog eindigde het boek op de eerste plaats, nu nemen opa en oma het stokje over. De iPhone, vorig jaar nog net in de top-10, valt er dit jaar buiten.

Trending: familie en gezelligheid

“Het past in de trend van de afgelopen jaren”, zegt Koen van Santvoord, oprichter van sinterklaasgedichten.com. “Familie scoort steeds hoger in de top-10 en ook gedichten over kaarsen zijn weer populair. En dat terwijl dure cadeaus als smartphones en tablets zakken op de lijst. Het lijkt erop dat familie en gezelligheid belangrijker worden voor de Nederlanders.”

Top-10

De top-10 van populairste onderwerpen voor Sinterklaasgedichten van 2013 ziet er als volgt uit. Tussen haakjes de score in 2012.

1.      Opa en oma (3)
2.      Boek (1)
3.      Chocoladeletter (2)
4.      Koken (4)
5.      Moeder (6)
6.      Voetbal (5)
7.      Make-up (8)
8.      Games (7)
9.      Paarden (9)
10.     Kaarsen (-)

Bekijk de top-tien op: Sinterklaasgedichten Top 10.

Bij het onderzoek is gekeken naar het aantal kliks op kant-en-klare gedichten en naar de zoektermen die 10.000 bezoekers van de site de afgelopen weken intoetsten.

15 jaar rijmervaring

www.sinterklaasgedichten.com bestaat al sinds 1997. Het is de oudste en grootste site voor Sinterklaasgedichten van Nederland. Van Santvoord: “Sinterklaasgedichten.com is al ruim 15 jaar de meest volledige gedichtensite van Nederland. We hebben honderden gratis kant-en-klare gedichten over tal van onderwerpen. Daarnaast bieden we een stappenplan, een rijmwoordenboek en rijmtips voor wie zelf een gedicht wil maken.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.