sinterklaasavond alleenstaande ouder

Opa en oma populairst in sinterklaasgedicht

Uit de jaarlijkse top-10 van www.sinterklaasgedichten.com blijkt dat opa en oma dit jaar het populairste onderwerp zijn voor sinterklaasgedichten. Ook boeken en chocoladeletters scoren hoog.

Opa en oma nemen stokje over

Ieder jaar onderzoekt sinterklaasgedichten.com welke onderwerpen het meest worden gekozen voor een sinterklaasgedicht. Vorig jaar nog eindigde het boek op de eerste plaats, nu nemen opa en oma het stokje over. De iPhone, vorig jaar nog net in de top-10, valt er dit jaar buiten.

Trending: familie en gezelligheid

“Het past in de trend van de afgelopen jaren”, zegt Koen van Santvoord, oprichter van sinterklaasgedichten.com. “Familie scoort steeds hoger in de top-10 en ook gedichten over kaarsen zijn weer populair. En dat terwijl dure cadeaus als smartphones en tablets zakken op de lijst. Het lijkt erop dat familie en gezelligheid belangrijker worden voor de Nederlanders.”

Top-10

De top-10 van populairste onderwerpen voor Sinterklaasgedichten van 2013 ziet er als volgt uit. Tussen haakjes de score in 2012.

1.      Opa en oma (3)
2.      Boek (1)
3.      Chocoladeletter (2)
4.      Koken (4)
5.      Moeder (6)
6.      Voetbal (5)
7.      Make-up (8)
8.      Games (7)
9.      Paarden (9)
10.     Kaarsen (-)

Bekijk de top-tien op: Sinterklaasgedichten Top 10.

Bij het onderzoek is gekeken naar het aantal kliks op kant-en-klare gedichten en naar de zoektermen die 10.000 bezoekers van de site de afgelopen weken intoetsten.

15 jaar rijmervaring

www.sinterklaasgedichten.com bestaat al sinds 1997. Het is de oudste en grootste site voor Sinterklaasgedichten van Nederland. Van Santvoord: “Sinterklaasgedichten.com is al ruim 15 jaar de meest volledige gedichtensite van Nederland. We hebben honderden gratis kant-en-klare gedichten over tal van onderwerpen. Daarnaast bieden we een stappenplan, een rijmwoordenboek en rijmtips voor wie zelf een gedicht wil maken.”

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.