Fantaseer jij je al drie keer in de rondte over een zinderende zomervakantie met allemaal leuke, spontane, aantrekkelijke en vrolijke vrijgezellen? Dan hebben we goed nieuws voor je; ga die koffer maar pakken want er is keus genoeg!

Zonvakantie

We hebben allemaal behoefte aan vitamine V. Een vakantie in het vooruitzicht maakt ons doorgaans gelukkigere mensen. De zonnestralen op je blote huid, het zand tussen je tenen en de verkoeling van de zee, een zalige zonvakantie is het perfecte cadeautje voor jezelf.  Met de zomer in aantocht ben je waarschijnlijk al plannen aan het maken. Met je tentje, in een luxe hotel, met vrienden, familie of solo reizen, het is maar net wat bij jou en jouw situatie past. Wil je als single deze zomer graag niet alleen genieten van de zon maar ook leuke singles leren kennen? Dan is een singlevakantie een prima alternatief!

Automatische klik

Ontspannen en genieten, elkaar beter leren kennen en plezier maken, dat staat centraal tijdens de zonvakanties samen met andere singles. Het mooie is dat afhankelijk van het type vakantie dat je boekt, je automatisch met gelijkgestemden op reis gaat. Want de hardcore-natuur-liefhebber met ultra light tent en wandelschoenen, die zie je niet in een all inclusive resort aan de Turkse Riviera en omgekeerd. Dol op verre landen, vreemde culturen en nieuwe smaken? Dan tref je medereizigers die net zo verwonderd en enthousiast zijn als jij wanneer jullie door Thailand of Costa Rica rondtrekken. Dat geldt voor alle zonvakanties voor singles. Kortom, over de samenstelling van de groep en of er wel voldoende gemeenschappelijke gronden zijn hoef je je geen seconde zorgen te maken!

Zonnig kiezen

Nu de zon wat vaker schijnt krijg je vast ook de kriebels om op zoek te gaan naar jouw ultieme zonbestemming voor deze zomer. Wil je graag met een leuke groep vrijgezellen op reis maar heb je nog geen flauw benul waar je moet beginnen? De handige reiswijzer van Single2Travel helpt je op weg. Aan de hand van jouw reiswensen rollen er alleen de reisorganisaties uit die voldoen aan jouw wensen, dus dat maakt het kiezen van een heerlijke zonvakantie extra eenvoudig. Een beetje reisinspiratie opdoen kan ook door een blik te werpen op de agenda. En in onze zonvakantie gids vind je uiteraard de beste aanbieders. Wij zeggen alvast: fijne zomervakantie!