Na een aantal maanden hard werken, is een welverdiende en mooie vakantie een fijne uitkomst. Wanneer veel van je vrienden al gesetteld zijn en samen plannen hebben gemaakt, hoef jij je niet te laten weerhouden om alleen op vakantie te gaan. Een actieve groepsreis boeken, is dan bijvoorbeeld ideaal. Je gaat samen met anderen op reis en ziet mooie plekken in Europa; wat wil je nog meer?

Als je doordeweeks al veel achter je bureau zit en in je vrije tijd naar buiten wilt, dan is een actieve groepsreis voor jou een mooie uitdaging. Je kunt ontspannen door actief buiten bezig te zijn. Door bijvoorbeeld te wandelen, mountainbiken of te gaan kajakken met jouw groep. Ook kun je kiezen voor hiken tijdens je vakantie of ontdek je mooie plekken in verschillende landen in Europa. Zo heb je een relaxte vakantie en hou je ook je conditie nog op peil.

Actieve groepsreizen in Europa

Of je nu een weekje even weg wilt of wat langer van huis wilt zijn, een actieve groepsreis in Europa is dé uitkomst voor ontspanning. Juist als je niet alleen aan het strand wilt liggen of een stedentrip wilt maken, is een actieve groepsreis perfect. Je kunt met een kleinere groep van ongeveer acht personen op reis gaan, waardoor het contact wat makkelijker is en je sneller een hechte groep hebt.

Samen op reis

Het grootste voordeel van een actieve groepsreis is dat je niet alleen bent op vakantie. Daarnaast kun je veel delen met een groep, maar als je een activiteit in je eentje wilt ondernemen kan dat ook. Actief op groepsreis is dus perfect voor singles.

Wij wensen je alvast een zalige actieve, gezellige en ontspannen vakantie!

Dit artikel werd je aangeboden door noSun, aanbieder van actieve groepsreizen in Europa. In 2015 hebben ze voor de derde keer op rij de Zoover Award gewonnen voor beste aanbieder van actieve en avontuurlijke reizen in Nederland.

De reizen van noSun zijn erg geschikt voor mensen die gewoon een fijne, actieve reis willen maken. Mooi meegenomen voor singles is dat 95% van de noSun-reizigers alleen boekt, en je dus niet met hele gezinnen of alleen maar stellen reist. Benieuwd naar welke reizen je met noSun kunt maken? Check dan het reisoverzicht op hun website.