vergeetachtig

Op zoek naar de intelligente middelbare man

Intelligente man blijft beter in shape

Het nieuwe jaar is van start gegaan en als je nog geen concreet plan hebt om als single optimaal van deze prille weken te genieten, dan hebben we nog wel een paar tips voor je. Zeker voor vrouwelijke singles die nog op zoek zijn naar een leuke, intelligente man van middelbare leeftijd.

Middelbare mannen

Want uit onderzoek van de Universiteit van Kopenhagen blijkt dat mannen met een goed stel hersens langer en beter in vorm blijven. En laten we eerlijk zijn dames, wie wil dat nou niet? Zo’n jonge god (lees toyboy) a la Patricia Paay is natuurlijk best grappig, maar voor hoe lang? Richt jij je liefdespijlen liever op iemand van ongeveer je eigen leeftijd dan is het goed om te beseffen dat je qua gezondheid en een lekker lijf op zoek moet naar de slimme man!

Denemarken

Voor het onderzoek werden 2.848 Deense mannen tussen de 48 en 56 jaar doorgelicht. Uit de resultaten bleek dat intelligentere mannen gemiddeld sterkere handen, benen en rug hadden. Ook hadden ze een betere balans. En Nederland ligt nog aardig dichtbij Denenmarken dus de kans is behoorlijk dat onze Hollandse kerels ook op deze cijfers kunnen mee teren.

Begrijp je?

De onderzoekers verklaren het verband tussen intelligentie en fysieke toestand door te wijzen op het feit dat intelligente mensen informatie over gezondheid beter begrijpen. Daardoor zullen zij eerder geneigd zijn om bepaalde medische adviezen op te volgen, zoals regelmatig sporten.

Hotspots

Goed, dan rest de vraag natuurlijk waar de dames die aantrekkelijke, slimme vrijgezelle mannen dan kunnen vinden. Wel, er zijn speciale datingsites voor hoger opgeleiden en ook voor 50+ singles dus wij zouden zeggen, waag een kansje! Daarnaast zijn er ook uitgaansgelegenheden voor de ‘middelbare single’ en activiteitenclubs waar je eenvoudig nieuwe singles ontmoet. En hoewel 50 het nieuwe 40 is, lijkt ons dat een heel strak begin van het nieuwe jaar. Trek erop uit dames, en heren!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.