singles uitgaan

Op woensdag scoor je het makkelijkst een date

Single dames opgelet! Heb je aanstaande woensdag, 23:00u nog geen plannen? Sleur jezelf dan als de wiedeweerga van de bank en ga de kroeg in. De woensdag en dit tijdstip heb je namelijk de grootste kans een leuke date tegen het lijf te lopen.

Sociale stress

Dit blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse peilingexpert, Nate Silver. Gebruikers van diverse Amerikaanse datingsites gaven namelijk aan dubbel zo vaak op stap te gaan op een woensdagavond, dan op een zondag- of maandagavond. Happy hours zouden de oorzaak zijn van het plotselinge flirterige singles. Bovendien zouden de vrijgezellen minder sociale stress voelen op een woensdag dan in het weekend.

Bron: Telegraaf.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen