groepsreizen voor singles

Op vakantie met een groepsreis: zo ben je niet de enige single

Alleen op toch samen met anderen op reis binnenkort? Deze vraag is voor heel veel singles nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. Ieder mens is anders en heeft andere reisbehoeftes, zo simpel is het nou eenmaal. En de keuze? Die is enorm! Dus hoe vind jij je weg door het bos van groepsreizen?

Koppels versus singles

Waar de ene persoon er niet aan moet denken om als enige single tussen allemaal koppels te moeten reizen, moeten ook heel wat singles er niet aan denken om tussen allemaal singles op vakantie te gaan. Heus waar! De vooroordelen over singlereizen zijn nog lang niet helemaal beslecht. Dat  die bij nader inzien dan niet helemaal blijken te kloppen is een ander verhaal. Maar ja, moet je wel eerst die ervaring hebben opgedaan. Beetje zoiets als het kip en het ei zeg maar..

Reisgezelschap

Er zijn ook singles die het eigenlijk om het even is. Tussen koppels op vakantie, of tussen singles op vakantie, het is voor hen allebei een optie. Ze laten zich doorgaans meer leiden door de bestemming of route van een rondreis dan door het type reisgezelschap. Maar toch, helemaal als enige single tussen alleen maar stelletjes… hoe mooi het reisprogramma er ook uitziet, voor velen voelt dat ook niet helemaal comfortabel. Toch een beetje het vijfde wiel aan de wagen idee, ook al hoeft dit helemaal niet zo te zijn.

Niet de enige single

Oplossing? Die heeft reisorganisatie Djoser gevonden. Zij bieden geen speciale singlereizen aan waarbij het reisgezelschap bestaat uit enkel singles of solo reizigers, maar ze hebben wel groepsreizen waarbij je kunt zien dat je niet de enige single bent! Rondreizen waarbij minimaal 1 andere alleen reiziger deelneemt. Makkelijk he? En wij denken voor heel wat singles toch een prettige gedachte. Nou, boeken maar die vakantie!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!