Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
groepsreizen voor singles
19 augustus 2018

Op vakantie met een groepsreis: zo ben je niet de enige single

Alleen op toch samen met anderen op reis binnenkort? Deze vraag is voor heel veel singles nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. Ieder mens is anders en heeft andere reisbehoeftes, zo simpel is het nou eenmaal. En de keuze? Die is enorm! Dus hoe vind jij je weg door het bos van groepsreizen?

Koppels versus singles

Waar de ene persoon er niet aan moet denken om als enige single tussen allemaal koppels te moeten reizen, moeten ook heel wat singles er niet aan denken om tussen allemaal singles op vakantie te gaan. Heus waar! De vooroordelen over singlereizen zijn nog lang niet helemaal beslecht. DatĀ  die bij nader inzien dan niet helemaal blijken te kloppen is een ander verhaal. Maar ja, moet je wel eerst die ervaring hebben opgedaan. Beetje zoiets als het kip en het ei zeg maar..

Reisgezelschap

Er zijn ook singles die het eigenlijk om het even is. Tussen koppels op vakantie, of tussen singles op vakantie, het is voor hen allebei een optie. Ze laten zich doorgaans meer leiden door de bestemming of route van een rondreis dan door het type reisgezelschap. Maar toch, helemaal als enige single tussen alleen maar stelletjesā€¦ hoe mooi het reisprogramma er ook uitziet, voor velen voelt dat ook niet helemaal comfortabel. Toch een beetje het vijfde wiel aan de wagen idee, ook al hoeft dit helemaal niet zo te zijn.

Niet de enige single

Oplossing? Die heeft reisorganisatie Djoser gevonden. Zij bieden geen speciale singlereizen aan waarbij het reisgezelschap bestaat uit enkel singles of solo reizigers, maar ze hebben wel groepsreizen waarbij je kunt zien dat je niet de enige single bent! Rondreizen waarbij minimaal 1 andere alleen reiziger deelneemt. Makkelijk he? En wij denken voor heel wat singles toch een prettige gedachte. Nou, boeken maar die vakantie!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Lekker vooruitzicht: op stedentrip met leuke singles

Think ahead! Nu mensen rustig aan toch weer vakantieplannen beginnen te...

Zes Europese bestemmingen die aanvoelen als een verre reis

Wereldreizen is fantastisch, maar het zal je verbazen hoe veel er...

Tips voor reislustige singles in coronatijd

Groepsreizen voor singles staan tijdens de coronatijd niet in de koelkast...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie