decolleté vrouw tips

Op vakantie is vrijen veel leuker

Mensen die de tijd nemen om lekker op vakantie te gaan zijn niet alleen gelukkiger, ze hebben ook nog eens meer seks.  Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat het maken van reizen mensen heel erg gelukkig maakt. Veel gelukkiger dan huwelijken, bruiloften of verjaardagen. Ook zijn mensen die vaak een uitstapje maken een stuk gelukkiger met hun liefdesleven en hun werk.

Meer seks?

Dus al dit geluk leidt naar fantastische seks? Fantastisch mag je zelf bepalen, maar stelletjes die samen reizen zijn veel intiemer dan dat ze dat thuis zijn. Het onderzoek toonde ook aan dat 88% van de ondervraagden een hoger libido heeft op vakantie. Relatiedip? Denk eens aan een weekendje weg!

Waarom is het leuker?

Samen op vakantie gaan geeft je het verliefde gevoel terug van jullie beginperiode. Je voelt weer hoe het was om elkaar te leren kennen en om gepassioneerde seks te hebben. Nog meer redenen dat het zo fantastisch is:
•Je bent meer ontspannen
•Je hoeft niet aan huishoudelijke klusjes te denken
•Je hoeft de rotzooi niet zelf op te ruimen
•Je kunt nieuwe dingen proberen en zo luidruchtig zijn als je zelf wilt
•Een groter bed, duur beddengoed en al dat meubilair om uit te proberen
•Je kunt roomservice bestellen en samen na afloop op eten. Luxe!

Thuis vakantieseks

Wil je graag jullie vakantielibido er in houden? Dat kan. Fantaseer over jullie volgende bestemming en haal erotische herinneringen naar boven van de vorige keren dat jullie samen op vakantie waren. Je wordt waarschijnlijk al opgewonden door er alleen maar over te praten.

Vind je vakantieseks echt beter dan normale seks? Probeer je dan thuis eens net zo ontspannen en comfortabel te voelen als op vakantie. Bang dat je buren je kunnen horen? Verras manlief met een overnachting in een hotel. Je hoeft niet ver te reizen om even weg te zijn.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?