seks op het strand

Op vakantie is vrijen veel leuker

Mensen die de tijd nemen om lekker op vakantie te gaan zijn niet alleen gelukkiger, ze hebben ook nog eens meer seks.  Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat het maken van reizen mensen heel erg gelukkig maakt. Veel gelukkiger dan huwelijken, bruiloften of verjaardagen. Ook zijn mensen die vaak een uitstapje maken een stuk gelukkiger met hun liefdesleven en hun werk.

Meer seks?

Dus al dit geluk leidt naar fantastische seks? Fantastisch mag je zelf bepalen, maar stelletjes die samen reizen zijn veel intiemer dan dat ze dat thuis zijn. Het onderzoek toonde ook aan dat 88% van de ondervraagden een hoger libido heeft op vakantie. Relatiedip? Denk eens aan een weekendje weg!

Waarom is het leuker?

Samen op vakantie gaan geeft je het verliefde gevoel terug van jullie beginperiode. Je voelt weer hoe het was om elkaar te leren kennen en om gepassioneerde seks te hebben. Nog meer redenen dat het zo fantastisch is:
•Je bent meer ontspannen
•Je hoeft niet aan huishoudelijke klusjes te denken
•Je hoeft de rotzooi niet zelf op te ruimen
•Je kunt nieuwe dingen proberen en zo luidruchtig zijn als je zelf wilt
•Een groter bed, duur beddengoed en al dat meubilair om uit te proberen
•Je kunt roomservice bestellen en samen na afloop op eten. Luxe!

Thuis vakantieseks

Wil je graag jullie vakantielibido er in houden? Dat kan. Fantaseer over jullie volgende bestemming en haal erotische herinneringen naar boven van de vorige keren dat jullie samen op vakantie waren. Je wordt waarschijnlijk al opgewonden door er alleen maar over te praten.

Vind je vakantieseks echt beter dan normale seks? Probeer je dan thuis eens net zo ontspannen en comfortabel te voelen als op vakantie. Bang dat je buren je kunnen horen? Verras manlief met een overnachting in een hotel. Je hoeft niet ver te reizen om even weg te zijn.

Bron: HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!