op safari winter vakantie

Op Safari deze winter?

Droom je van een fantastische safari? Om op reis oog in oog te staan met olifanten, leeuwen, nijlpaarden, tijgers en meer fantastisch mooie dieren? Groot gelijk heb je! Op safari gaan bezorgt je een onvergetelijke reiservaring.

Ver weg of dicht bij

Als je aan safari vakantie denkt dan komen Afrikaanse landen meteen bij je op. Zuid-Afrika, Tanzania maar ook Botswana of Kenia zijn uitstekende safari bestemmingen. Omdat deze landen op het zuidelijk halfrond liggen is het daar in onze wintertijd zomer en dus zalig weer! Heb je geen geld, tijd of allebei om zo’n prachtige rondreis te maken? Dan kun je ook in ons eigen landje op safari!

Beekse Bergen

Deze week werd bekend gemaakt dat ons eigen Safaripark de Beekse Bergen is uitgeroepen tot het beste dierenpark van Nederland. De bezoekers van beoordelingssite Zoover gaven het dierenpark maar liefst een 9. Bezoekers zijn vooral te spreken over de vrijheid die de dieren hebben maar ook de afstand tot de dieren wordt als zeer prettig ervaren. De mogelijkheid om de wilde dieren vanuit de auto, bus en boot te bekijken zijn vindt men ook een grote pré.

Winterse maar zonnige safari vakantie

Wil je deze winter toch liever naar het zonnige zuiden om in een van de vele wild life parken deze prachtige wilde dieren in het echt te aanschouwen? Dan hebben wij drietal uitstekende safari tips voor je.

1. Sawadee heeft prachtige rondreizen inclusief safari voor singles op het programma staan. Kenia, Tanzenia maar ook Kaapstad, Zamiba of Tanznia.

2. Ook Singlemaarnietalleen heeft een paar mooie rondreizen naar Zuid-Afrika en Kenia in het reisaanbod voor singles.

3. Last but not least, ook Shoestring biedt wonderschone rondreizen en safari vakanties naar onder andere Swaziland, Kenia, Tanzenia en Ethiopie.

Dus of je nu in Nederland of naar het verre buitenland afreist, een ding is zeker; je gaat een geweldige safari tegemoet!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?