op safari winter vakantie

Op Safari deze winter?

Droom je van een fantastische safari? Om op reis oog in oog te staan met olifanten, leeuwen, nijlpaarden, tijgers en meer fantastisch mooie dieren? Groot gelijk heb je! Op safari gaan bezorgt je een onvergetelijke reiservaring.

Ver weg of dicht bij

Als je aan safari vakantie denkt dan komen Afrikaanse landen meteen bij je op. Zuid-Afrika, Tanzania maar ook Botswana of Kenia zijn uitstekende safari bestemmingen. Omdat deze landen op het zuidelijk halfrond liggen is het daar in onze wintertijd zomer en dus zalig weer! Heb je geen geld, tijd of allebei om zo’n prachtige rondreis te maken? Dan kun je ook in ons eigen landje op safari!

Beekse Bergen

Deze week werd bekend gemaakt dat ons eigen Safaripark de Beekse Bergen is uitgeroepen tot het beste dierenpark van Nederland. De bezoekers van beoordelingssite Zoover gaven het dierenpark maar liefst een 9. Bezoekers zijn vooral te spreken over de vrijheid die de dieren hebben maar ook de afstand tot de dieren wordt als zeer prettig ervaren. De mogelijkheid om de wilde dieren vanuit de auto, bus en boot te bekijken zijn vindt men ook een grote pré.

Winterse maar zonnige safari vakantie

Wil je deze winter toch liever naar het zonnige zuiden om in een van de vele wild life parken deze prachtige wilde dieren in het echt te aanschouwen? Dan hebben wij drietal uitstekende safari tips voor je.

1. Sawadee heeft prachtige rondreizen inclusief safari voor singles op het programma staan. Kenia, Tanzenia maar ook Kaapstad, Zamiba of Tanznia.

2. Ook Singlemaarnietalleen heeft een paar mooie rondreizen naar Zuid-Afrika en Kenia in het reisaanbod voor singles.

3. Last but not least, ook Shoestring biedt wonderschone rondreizen en safari vakanties naar onder andere Swaziland, Kenia, Tanzenia en Ethiopie.

Dus of je nu in Nederland of naar het verre buitenland afreist, een ding is zeker; je gaat een geweldige safari tegemoet!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!