speciale datingsites singles

Op ieder potje past een dekseltje

Op ieder potje past een deksel. Of je nu een beperking hebt of niet, iedereen kan de ware liefde vinden. Daar zijn de oprichters van een nieuwe datingsite van overtuigd.

Met of zonder beperking 

Hokjesdating.nl is een datingsite voor mensen met en zonder een lichamelijke of verstandelijke beperking. Heb je moeite met een eigen account aan te maken, via de chat zal je vriendelijk geholpen worden. Vriendelijkheid, dat is wat de website volgens oprichtster Hedwich van der Goot onderscheidt van andere datingsites met een beperking. De laatste jaren is er een aantal online community’s bij gekomen zoals Gehadicapten-Dating.nl en DateToo.com.

Hokjes

Met de naam Hokjesdating.nl wil de Van der Goot de boel een beetje provoceren zegt ze in Spits. Mensen met een beperking worden nogal vaak in hokjes gestopt, zegt ze. ”maar de site is ook bedoeld voor mensen zoals jij en ik. Voor mensen die het niet erg vinden als iemand slechtziend is of een been mist. Mensen die minder eisen stellen aan een toekomstige partner.”

TV-programma’s

Ook op televisie is het daten met mensen met een beperking flink onder de aandacht gebracht met programma’s op TLC en BNN die allebei heel toevallig ’The Undateables’ als titel hebben meegekregen. Op TLC is het programma elke vrijdagavond om 21.00 uur te zien, op BNN op woensdag om 21.10 uur.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.