speciale datingsites singles

Op ieder potje past een dekseltje

Op ieder potje past een deksel. Of je nu een beperking hebt of niet, iedereen kan de ware liefde vinden. Daar zijn de oprichters van een nieuwe datingsite van overtuigd.

Met of zonder beperking 

Hokjesdating.nl is een datingsite voor mensen met en zonder een lichamelijke of verstandelijke beperking. Heb je moeite met een eigen account aan te maken, via de chat zal je vriendelijk geholpen worden. Vriendelijkheid, dat is wat de website volgens oprichtster Hedwich van der Goot onderscheidt van andere datingsites met een beperking. De laatste jaren is er een aantal online community’s bij gekomen zoals Gehadicapten-Dating.nl en DateToo.com.

Hokjes

Met de naam Hokjesdating.nl wil de Van der Goot de boel een beetje provoceren zegt ze in Spits. Mensen met een beperking worden nogal vaak in hokjes gestopt, zegt ze. ”maar de site is ook bedoeld voor mensen zoals jij en ik. Voor mensen die het niet erg vinden als iemand slechtziend is of een been mist. Mensen die minder eisen stellen aan een toekomstige partner.”

TV-programma’s

Ook op televisie is het daten met mensen met een beperking flink onder de aandacht gebracht met programma’s op TLC en BNN die allebei heel toevallig ’The Undateables’ als titel hebben meegekregen. Op TLC is het programma elke vrijdagavond om 21.00 uur te zien, op BNN op woensdag om 21.10 uur.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam