Op HerWay hebben vrouwen het voor het zeggen

Het grootste probleem op reguliere datingsites? Vrouwen krijgen te veel berichten, en mannen krijgen te weinig reacties. De Amerikaanse datingsite HerWay.com heeft een oplossing gevonden die eigenlijk heel simpel is. Mannen kunnen namelijk niet meer het initiatief nemen. Alleen de vrouwen kunnen als eerste een bericht sturen.

In tegenstelling tot andere datingsites ontvangen vrouwen geen ongevraagde knipoogjes en berichten van de verkeerde mannen. Op HerWay kun je op je gemak zélf een geschikte man vinden, aldus het persbericht. Voor mannen is dat wel even wennen. Die hebben niet meer de controle, en kunnen niet massaal digitaal flirten met vrouwen. Probeer je te zoeken in de profielen dan krijg je doodleuk het volgende bericht:

“Sorry, your search for the right woman is over! Why? Here, she finds you. That’s right. At HerWay the ladies do the searching.” Lees verder op Datingfacts.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?