scoren google

Op Google zo hoog scoren als Buienrader en AH is onze wens

Om op Google beter gevonden te worden, zijn wij als redactie van Singlessite.nl begonnen om op Google te onderzoeken waarop er überhaupt gezocht wordt. Wat mensen zoal interesseert. Het zou mooi zijn wanneer in de Verkenner het woord Single of Singlessite hoog zou scoren. Daar werken we iedere dag aan. Maar ja concurreren tegen Buienrader of AH is niet te doen.

Herfstvakantie

Wat denk je dat mensen bezig heeft gehouden de afgelopen week in de herfstvakantie? Natuurlijk het weer. Je moet maar als ouder een hele week thuis zitten met de kinderen en het regent pijpenstelen, dan word je daar niet vrolijk van. Gelukkig was het weer super, het had soms meer weg van de zomer. Voor de kinderen hoefde geen binnen vertier geregeld te worden. Lekker buiten spelen of een boswandeling om bladeren en kastanjes te verzamelen, heerlijk. 

Bonuskaart

Albert Heijn was deze week in het nieuws in verband met invoer van nieuwe Bonuskaart. Dat lijkt dan niet zo soepel te verlopen als gepland stond. Dat de reden daarvan is dat het storm liep en teveel mensen tegelijk hun nieuwe kaart wilden activeren, dan doe je het als winkel toch niet gek. Ik hoop wel dat deze week het bier in de bonus is. Dit hoop ik niet voor mezelf, ik drink geen bier, maar er schijnt een nieuwe ziekte ontdekt te zijn die alles met bier te maken heeft.

Cenosillicafobie

Nou ja, niet met bier, maar met het niet meer hebben van bier. Specifiek het feit dat de bodem van het glas niet meer bedekt is met bier. Dat boezemt mensen angst in. Er is een naam voor nameijk Cenosillicafobia. Cenosillicafobie is de internationale term. Waar komt de term Cenosillicafobie vandaan? Cenos komt uit het Grieks, oorspronkelijk Kenos, hetgeen leeg betekent. Sillica zou eigenlijk als Silica geschreven moeten worden, met één l dus. Dit komt van het Latijnse woord silicium, een chemisch element, maar ook met de betekenis van ´harde steen´. De silicium korrels, oftewel zand, vormen de voornaamste ingrediënten voor het maken van glas. Phobia komt van het Griekse Phobos, dat angst betekent.

Oplossing is in zicht

Dus had je bij het zien van de foto bij dit artikel meteen zoiets van help, een bierglas dat bijna leeg is. Bezorgt dit beeld je onwillekeurig huivering, zweetplekken of zelfs angstgevoelens dan heb je  waarschijnlijk cenosillicaphobia. Maar niet getreurd, de oplossing is vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk: je pakt je zojuist geactiveerde bonuskaart, gaat ermee naar de Albert Heijn, koopt het bier dat in de bonus is, rekent af, onderweg naar huis nodig je wat vrienden en vriendinnen uit, want alleen drinken is ook maar zo alleen.

Drink met mate

Een manier om te voorkomen dat deze ziekte je niet te vaak overvalt is gewoon niet te diep in het glaasje kijken. Kijk je namelijk niet tot op de bodem dan zie je ook niet dat het bijna leeg is.

Redactie Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.