scoren google

Op Google zo hoog scoren als Buienrader en AH is onze wens

Om op Google beter gevonden te worden, zijn wij als redactie van Singlessite.nl begonnen om op Google te onderzoeken waarop er überhaupt gezocht wordt. Wat mensen zoal interesseert. Het zou mooi zijn wanneer in de Verkenner het woord Single of Singlessite hoog zou scoren. Daar werken we iedere dag aan. Maar ja concurreren tegen Buienrader of AH is niet te doen.

Herfstvakantie

Wat denk je dat mensen bezig heeft gehouden de afgelopen week in de herfstvakantie? Natuurlijk het weer. Je moet maar als ouder een hele week thuis zitten met de kinderen en het regent pijpenstelen, dan word je daar niet vrolijk van. Gelukkig was het weer super, het had soms meer weg van de zomer. Voor de kinderen hoefde geen binnen vertier geregeld te worden. Lekker buiten spelen of een boswandeling om bladeren en kastanjes te verzamelen, heerlijk. 

Bonuskaart

Albert Heijn was deze week in het nieuws in verband met invoer van nieuwe Bonuskaart. Dat lijkt dan niet zo soepel te verlopen als gepland stond. Dat de reden daarvan is dat het storm liep en teveel mensen tegelijk hun nieuwe kaart wilden activeren, dan doe je het als winkel toch niet gek. Ik hoop wel dat deze week het bier in de bonus is. Dit hoop ik niet voor mezelf, ik drink geen bier, maar er schijnt een nieuwe ziekte ontdekt te zijn die alles met bier te maken heeft.

Cenosillicafobie

Nou ja, niet met bier, maar met het niet meer hebben van bier. Specifiek het feit dat de bodem van het glas niet meer bedekt is met bier. Dat boezemt mensen angst in. Er is een naam voor nameijk Cenosillicafobia. Cenosillicafobie is de internationale term. Waar komt de term Cenosillicafobie vandaan? Cenos komt uit het Grieks, oorspronkelijk Kenos, hetgeen leeg betekent. Sillica zou eigenlijk als Silica geschreven moeten worden, met één l dus. Dit komt van het Latijnse woord silicium, een chemisch element, maar ook met de betekenis van ´harde steen´. De silicium korrels, oftewel zand, vormen de voornaamste ingrediënten voor het maken van glas. Phobia komt van het Griekse Phobos, dat angst betekent.

Oplossing is in zicht

Dus had je bij het zien van de foto bij dit artikel meteen zoiets van help, een bierglas dat bijna leeg is. Bezorgt dit beeld je onwillekeurig huivering, zweetplekken of zelfs angstgevoelens dan heb je  waarschijnlijk cenosillicaphobia. Maar niet getreurd, de oplossing is vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk: je pakt je zojuist geactiveerde bonuskaart, gaat ermee naar de Albert Heijn, koopt het bier dat in de bonus is, rekent af, onderweg naar huis nodig je wat vrienden en vriendinnen uit, want alleen drinken is ook maar zo alleen.

Drink met mate

Een manier om te voorkomen dat deze ziekte je niet te vaak overvalt is gewoon niet te diep in het glaasje kijken. Kijk je namelijk niet tot op de bodem dan zie je ook niet dat het bijna leeg is.

Redactie Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.