hoteldebotel verliefd

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie heeft en jij de enige single bent. Datingsite Lexa zocht uit waar je heen moet voor de liefde. In opdracht van Lexa werden 1.199 Nederlandse single mannen en vrouwen tussen de achttien en vijftig jaar oud gevraagd naar de locaties waar zij hun grote liefde ontmoetten.

Hier moet je beslist niet zijn…

De camping is volgens het onderzoek geen goede locatie. Slechts vier procent van de ondervraagden gaf aan dat dit een goede locatie is om een partner te vinden.

Hotspots voor singles

De plek waar je als single de beste kans van slagen hebt op liefdesgebied is een festival.  Zeker 39 procent van de ondervraagden gaf aan daar een geliefde te hebben ontmoet. Op nummer twee staat het terras met veertien procent.

Diner tips

Voor de mensen die bovenstaande plekken succesvol hebben afgestruind: dit zijn de plekken waar dates het liefst mee naar toe worden genomen. Het drinken van een cocktail op een terras scoort hoog op de lijst. Daarnaast is dineren bij zonsondergang op het strand een populaire locatie. Als laatste sluit zeventien procent van de ondervraagden de avond af door samen naar de sterrenhemel te kijken.

Zin in een leuk weekend met andere singles? Kijk eens bij onze singles gidsen of op de singles agenda!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.