Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
seks in de tent
22 januari 2019

Op deze plaatsen hebben we (buiten de slaapkamer) het vaakst seks

Er is natuurlijk helemaal niks mis met ouderwets seks hebben in de slaapkamer, maar na een tijdje kan het best een beetje standaard worden. Daarom experimenteren de meeste stellen door eens verder te kijken dan de slaapkamerdeur. Uit onderzoek van seksspeeltjesfabrikant Lovehoney bleek dat we op zeer verschillende locaties los gaan.

Acht locaties waarop mensen het vaakst seks hebben buiten de slaapkamer

  1. De douche

Maar liefst 92 procent van de deelnemers liet weten dat ze weleens een vrijpartij onder de douche hebben gehad. Hoewel het best sexy lijkt in gedachten, weten we inmiddels wel dat het er in de praktijk allemaal wat minder stomend aan toe gaat dan in de films. Toch is het een hele populaire spot!

  1. De badkuip

Het is aardig logisch dat deze op nummer twee staat, als je je bedenkt dat de douche nummer één is. Blijkbaar combineren we graag seks met persoonlijke hygiëne. 89 procent zegt dit ooit te hebben uitgeprobeerd.

  1. De bank

Dit was ook te verwachten – het is in essentie een eenpersoonsbed, maar dan met handige leuningen voor een beter grip! Probeer er alleen niet te veel aan te denken zodra je op de bank van je vrienden gaat zitten.

  1. De keukentafel

65 procent van de ondervraagden heeft weleens seks gehad op de keukentafel. Absoluut een klassieker, zoals we ook uit vele films kennen, en zo lang je er de volgende dag weer hygiënisch aan kunt dineren moet dat natuurlijk geen probleem zijn.

  1. De tuin

Op een zwoele zomeravond snappen we best dat je de tuin in duikt voor romantische sexy time onder de sterren. Opgepast voor wie in de stad woont en dan maar een park uitkiest: dat is niet legaal.

  1. De auto

Heel begrijpelijk! Je hebt er redelijk wat privacy en het is er nog best comfy zo lang je geen Panda bezit.

  1. De trap

Niet iedere trap is een even makkelijke opgave, maar met een prettige bekleding is er voldoende mogelijk. 47 procent van de deelnemers het wel eens uitgeprobeerd.

  1. De trein

De trein is een stuk minder populair, maar heeft alsnog ruim 16 procent behaald. We vermoeden wat stiekeme momenten op de openbare toiletten (dag, hygiëne), en een uitzondering in die ene late, vrijwel lege coupé.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Date-en seksgedrag veranderd door corona

Volgens een groot onderzoek van kenniscentrum Rutgers en Soa Aids Nederland...

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

5 stappen naar een goede seksuele gezondheid

Er zijn vijf belangrijke stappen die je kunt nemen om je...

Cannabis kan je seksleven een boost geven

Cannabis kan je seksleven een boost geven zo blijkt uit wetenschappelijk...

Onze zuiderburen verlangen naar een pikanter seksleven

Als single droom je er misschien alleen maar van, ook onze...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie