seks in de tent

Op deze plaatsen hebben we (buiten de slaapkamer) het vaakst seks

Er is natuurlijk helemaal niks mis met ouderwets seks hebben in de slaapkamer, maar na een tijdje kan het best een beetje standaard worden. Daarom experimenteren de meeste stellen door eens verder te kijken dan de slaapkamerdeur. Uit onderzoek van seksspeeltjesfabrikant Lovehoney bleek dat we op zeer verschillende locaties los gaan.

Acht locaties waarop mensen het vaakst seks hebben buiten de slaapkamer

  1. De douche

Maar liefst 92 procent van de deelnemers liet weten dat ze weleens een vrijpartij onder de douche hebben gehad. Hoewel het best sexy lijkt in gedachten, weten we inmiddels wel dat het er in de praktijk allemaal wat minder stomend aan toe gaat dan in de films. Toch is het een hele populaire spot!

  1. De badkuip

Het is aardig logisch dat deze op nummer twee staat, als je je bedenkt dat de douche nummer één is. Blijkbaar combineren we graag seks met persoonlijke hygiëne. 89 procent zegt dit ooit te hebben uitgeprobeerd.

  1. De bank

Dit was ook te verwachten – het is in essentie een eenpersoonsbed, maar dan met handige leuningen voor een beter grip! Probeer er alleen niet te veel aan te denken zodra je op de bank van je vrienden gaat zitten.

  1. De keukentafel

65 procent van de ondervraagden heeft weleens seks gehad op de keukentafel. Absoluut een klassieker, zoals we ook uit vele films kennen, en zo lang je er de volgende dag weer hygiënisch aan kunt dineren moet dat natuurlijk geen probleem zijn.

  1. De tuin

Op een zwoele zomeravond snappen we best dat je de tuin in duikt voor romantische sexy time onder de sterren. Opgepast voor wie in de stad woont en dan maar een park uitkiest: dat is niet legaal.

  1. De auto

Heel begrijpelijk! Je hebt er redelijk wat privacy en het is er nog best comfy zo lang je geen Panda bezit.

  1. De trap

Niet iedere trap is een even makkelijke opgave, maar met een prettige bekleding is er voldoende mogelijk. 47 procent van de deelnemers het wel eens uitgeprobeerd.

  1. De trein

De trein is een stuk minder populair, maar heeft alsnog ruim 16 procent behaald. We vermoeden wat stiekeme momenten op de openbare toiletten (dag, hygiëne), en een uitzondering in die ene late, vrijwel lege coupé.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.