zomervakantie kinderen gescheiden

Op de valreep weg met de kids in de meivakantie

Met zo’n half miljoen alleenstaande ouders in Nederland staan velen van vlak voor het begin van de meivakantie. Geen idee wat te doen? Ga op de valreep lekker een weekje op vakantie samen met andere eenoudergezinnen. Niet alleen super gezellig voor de kinderen maar ook voor jezelf!

Pluspunten van samen reizen

Het allergrootste voordeel van samen met andere ouders vakantie vieren is dat je even alle dagdagelijkse zorgen naast je neer kunt leggen. Eindelijk toekomt aan dat boek dat al weken thuis op je nachtkastje lag te wachten. Want wanneer jouw kids het reuze naar hun zin hebben kom jij ook eens even aan jezelf toe! Fijne bijkomstigheid is dat je samen met de andere gezinnen gezellig kunt eten en de avonden niet in je uppie door hoeft te brengen als de kinderen op één oor liggen.

Lastminute meivakantie

Heb je wel zin in een weekje relaxen onder het genot van een lekker zonnetje en in gezelschap van een boel leuke ouders met hun kids? Dan heb je keus genoeg! Op de agenda van Singlessite.nl ontdek je vast een paar lekkere lastminute eenoudervakanties. Niets wat je leuk lijkt? Bij een van deze reisorganisaties is er vast nog wel een fijne lastminute meivakantie te boeken!

1# Eenoudervakantiegids

2# Estivant

3# Maris Life

4# Cirkel Vakanties

5 # Dynamic Holland

Meer toffe eenoudervakanties voor deze zomer bekijken doe je hier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.