luchtballon ate

Ook wij zijn er stil van

Stil. Aangedaan. Ontroerd. In tranen. Oneindig veel gevoelens bij oneindig veel verdriet. Zoveel mensen die hun leven hebben verloren voor niets. Oorlogslachtoffer zijn in 2014, dat moet toch niet kunnen.

Veel respect

De beelden gisteren van de vliegtuigen die in Eindhoven aankwamen en de hele ceremonie eromheen, hebben grote indruk gemaakt. Met zeer veel respect voor de overledenen en nabestaanden werden de 40 kisten met de onbekende stoffelijke overschotten waardig teruggehaald op eigen bodem.

Warm welkom

“We geven ze een warm welkom,” hoorde ik in een verslag voorbij komen. Ik hoop dat de nabestaanden troost ondervinden van zoveel betrokkenheid en getoond verdriet. Verdriet dat voor de directe familie ondraaglijk moet zijn.

Bestemming

“Niemand heeft het recht de bestemming van anderen te wijzigen.” Een uitspraak die ik vanochtend in de krant las. Het is zo treffend. Wie zijn wij als mens afzonderlijk om de gekozen richting van andermans leven zo drastisch te wijzigen. Te wijzigen in een richting die niemand zelf zou kiezen.

Passend in verdriet

Als redactie van Singlessite.nl was het lastig geschikte artikelen te plaatsen, die gepast zijn in het grote verdriet van de afgelopen week. Iedereen is bezig met de vliegramp van MH17 in Oekraine, waarbij 298 mensen ongewild het leven is ontnomen. Alles verder valt daarbij in het niet. Artikelen met een vrolijke inhoud kunnen ongepast en respectloos overkomen. Mocht dat er in geslopen zijn, dan mijn welgemeende excuses.

Namens de redactie wensen we alle betrokkenen heel veel sterkte.

Margret Tielemans

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!