tips huis verkopen

Ook jouw huis staat hier te koop

Op zoek naar een nieuwe woning of wil je je eigen huis verkopen? Je wist het vast niet, maar misschien zijn er nu wel mensen aan het bieden op jouw huis. Huizenplatform Jumba biedt namelijk alle huizen van Nederland te koop aan.

Nieuw huizenplatform

Nederland telt bijna vijf miljoen koophuizen. Ook al zijn ze niet te koop dan kunnen mensen via het nieuwe platform toch een bod doen. “Is de eigenaar van het huis aangesloten bij Jumba, dan nemen we direct contact met hem op,” vertelt oprichter Sander van der Aa tegen RTL Nieuws. Is hij niet aangesloten dan ontvangt de eigenaar een postkaart in de brievenbus met de gegevens van de bieder.

Vraagprijs

Jumba heeft meerdere databases aan elkaar gekoppeld. Zo zie je de voorkant van het huis met Google Streetview, kom je de maandelijkse gemeentelijke lasten te weten en de afstand tot supermarkt of stadscentrum. “We geven ook de historie van de woningwaarde, gebaseerd op de eventuele vorige vraagprijs en nog een tiental factoren.”

Huizen marktplaats

Huiseigenaren kunnen hun eigen huis claimen en de informatie op de site aanvullen. Zo moet uiteindelijk een transparante marktplaats ontstaan van alle huizen in Nederland.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.