instagram vakantiefoto

Ook jij kunt geld verdienen met Instagram

Extra zakcentje nodig? Misschien wordt het tijd je eens te verdiepen in de wereld van Instagram want daar valt behoorlijk wat geld mee binnen te harken zo blijkt. 

Of je evenveel geld gaat verdienen met je Instagrampost als Selena Gomez of Kim Kardashian? Kleine kans. Maar Influencer MarketingHub laat zien dat je ook als ‘doodgewone’ Instagrammer aan je foto’s kunt verdienen.

Giga salarissen

Om even een paar giga Insta-salarissen te noemen: Selena Gomez krijgt per post € 482,054 (slik..) bijgeschreven op haar bankrekening. Kim Kardashian mag ook niet klagen met € 438,231 per post. Maar de twee Amerikaanse celebs hebben respectievelijk dan ook 122 miljoen en 100 miljoen volgers.

Niet alleen de grote namen

Dat je met een groot aantal Instagram-volgers flinke bedragen kunt binnenharken, wisten we natuurlijk al een tijdje. Maar inmiddels blijkt dat niet alleen de grote namen geld kunnen verdienen met hun Instagramfoto’s. Ook jij kunt een aardig centje bijverdienen met je Instagram-account.

Schuilt er een influencer in jou?

Influencer MarketingHub ontwikkelde de tool Instagram Money Calculator. Een calculator die op basis van je aantal posts, volgers, likes, reacties en betrokkenheid van jou en je volgers berekent hoeveel jouw Instagramposts waard zijn.

Wat schuift het?

Het kostenplaatje hangt van twee dingen af: je moet zowel een hoge betrokkenheid hebben van je volgers als een groot aantal volgers. De betrokkenheid is volgens merken belangrijk, omdat je tegenwoordig makkelijk volgers kunt kopen die vervolgens niets bijdragen aan je account. Ze vinden het veel belangrijk dat je oprechte volgers hebt met wie je interactie hebt. Kortom: liever minder volgers, maar betrokken volgers, dan veel volgers maar nul likes en reacties.

Aan de slag
Benieuwd hoeveel euro’s jouw Instagramfoto’s opleveren? Scrol op deze pagina naar beneden om het te berekenen. Kleine aantekening: in de berekening worden je laatste twaalf posts verwerkt. Als je al een paar dagen minder actief bent geweest, zal de uitkomst dus minder leuk zijn voor je bankrekening dan wanneer je vanochtend nog een hit te pakken had.

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.