romantisch

Ook een prins is te versieren

Het is Maxima gelukt. Ze moest ervoor naar een ver, koud, vreemd land verhuizen en een onmogelijke taal leren, maar nu is ze toch wel even mooi koningin! Zoek jij nog steeds jouw prins op het witte paard of droom jij nog steeds van een knappe prins, antieke kroonjuwelen en een heus paleis?

Wie weet komen door de volgende tips jouw droom wel uit!

•Gedraag je vanaf nu als een prinses. Zorg dat je er altijd tip top uitziet, en onder alle omstandigheden een ‘lady’ blijft. Wees beleefd, vriendelijk, geïnteresseerd en zorg dat je van alles op de hoogte bent en een intelligent gesprek kunt voeren.

•Zoek uit waar de Europese jetset (waaronder een aantal bekende en minder bekende royals) uitgaan. In (internationale) royalty magazines worden ook de minder bekende (kroon)prinsen gevolgd.

•Lukt het in Europa niet? Probeer dan Afrika. De Prins van het piepkleine Swaziland heeft bijvoorbeeld 13 vrouwen en kiest er regelmatig een bij, meestal uit respectabele families.

•Het midden Oosten is zeker ook een gebied om in je achterhoofd te houden voor een leuke oliesjeik. Zeker als je blond bent en blauwe ogen hebt, maak je daar een goede kans. Koningin Noor van Jordanië was ooit een ‘gewone’ maar vooruitstrevende Amerikaanse studente. Toen ze met haar vader Jordanië bezocht, werd koning Hussein verliefd op haar en zij op hem. Nu speelt ze een speciale en belangrijke rol in het midden oosten.

•Play hard to get. Wees niet te ‘eager’, anders is het voor zo’n prins ook niet leuk meer. Mannen zijn jagers. Als het konijn achter de jager aan gaat lopen, dan is de lol er af.

•Zorg dat de prins van jouw keuze jou eerst ziet. En zorg vervolgens dat je, heel toevallig, steeds op plekken opduikt waar hij ook is.

•Soms zijn onopvallende vrienden of broers de juiste toegang tot de man van jouw dromen.

•Neil Strauss schreef het boek ‘The Game’, waarin hij de principes van de beste versierders op aarde beschrijft. Bekijk een van zijn interviews, waarin hij een aantal regels uitleg. Dit gaat vooral over hoe mannen vrouwen versieren. Lees het met een andere bril en wie weet ontdek jij het geheim hoe je deze principes op jouw prins kunt toepassen.

•In de film ‘Alles is liefde’ wordt playboy prins Valentijn uiteindelijk toch verliefd, en wel op een meisje dat zich daar niet bewust van is. Verplichte ‘literatuur’ voor wie op prinsenjacht gaat!

•Als je dan toch aan het researchen gaat: in mijn boek ‘Heb jij al een foute man?’ staan interviews, tips en trucjes van foute mannen waar je misschien iets van kunt leren. Het hoofdstuk ‘foute vrouwen’ geeft voorbeelden van hoe jij niet wilt zijn/worden/gezien wilt worden…

Beperkt aantal prinsen

Wees je er wel van bewust dat het aantal prinsen op deze aarde beperkt is; dus je kans van slagen erg klein. Dat maakt het natuurlijk ook wel weer een uitdaging. Het leuke is dat deze ‘prinsen speurtocht’ je ongetwijfeld veel leuke en leerzame ervaringen oplevert. Grote kans dat je op een onverwacht moment een hele leuke man tegenkomt, die geen prins is, maar die misschien wel heel erg goed bij je past.

Kikker?

Misschien is het beter om een kikker te kussen die een prins blijkt te zijn, dan voor een prins te gaan die later wellicht in een dikke pad verandert…

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.