Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
romantisch
30 april 2013

Ook een prins is te versieren

Het is Maxima gelukt. Ze moest ervoor naar een ver, koud, vreemd land verhuizen en een onmogelijke taal leren, maar nu is ze toch wel even mooi koningin! Zoek jij nog steeds jouw prins op het witte paard of droom jij nog steeds van een knappe prins, antieke kroonjuwelen en een heus paleis?

Wie weet komen door de volgende tips jouw droom wel uit!

•Gedraag je vanaf nu als een prinses. Zorg dat je er altijd tip top uitziet, en onder alle omstandigheden een ‘lady’ blijft. Wees beleefd, vriendelijk, geïnteresseerd en zorg dat je van alles op de hoogte bent en een intelligent gesprek kunt voeren.

•Zoek uit waar de Europese jetset (waaronder een aantal bekende en minder bekende royals) uitgaan. In (internationale) royalty magazines worden ook de minder bekende (kroon)prinsen gevolgd.

•Lukt het in Europa niet? Probeer dan Afrika. De Prins van het piepkleine Swaziland heeft bijvoorbeeld 13 vrouwen en kiest er regelmatig een bij, meestal uit respectabele families.

•Het midden Oosten is zeker ook een gebied om in je achterhoofd te houden voor een leuke oliesjeik. Zeker als je blond bent en blauwe ogen hebt, maak je daar een goede kans. Koningin Noor van Jordanië was ooit een ‘gewone’ maar vooruitstrevende Amerikaanse studente. Toen ze met haar vader Jordanië bezocht, werd koning Hussein verliefd op haar en zij op hem. Nu speelt ze een speciale en belangrijke rol in het midden oosten.

•Play hard to get. Wees niet te ‘eager’, anders is het voor zo’n prins ook niet leuk meer. Mannen zijn jagers. Als het konijn achter de jager aan gaat lopen, dan is de lol er af.

•Zorg dat de prins van jouw keuze jou eerst ziet. En zorg vervolgens dat je, heel toevallig, steeds op plekken opduikt waar hij ook is.

•Soms zijn onopvallende vrienden of broers de juiste toegang tot de man van jouw dromen.

•Neil Strauss schreef het boek ‘The Game’, waarin hij de principes van de beste versierders op aarde beschrijft. Bekijk een van zijn interviews, waarin hij een aantal regels uitleg. Dit gaat vooral over hoe mannen vrouwen versieren. Lees het met een andere bril en wie weet ontdek jij het geheim hoe je deze principes op jouw prins kunt toepassen.

•In de film ‘Alles is liefde’ wordt playboy prins Valentijn uiteindelijk toch verliefd, en wel op een meisje dat zich daar niet bewust van is. Verplichte ‘literatuur’ voor wie op prinsenjacht gaat!

•Als je dan toch aan het researchen gaat: in mijn boek ‘Heb jij al een foute man?’ staan interviews, tips en trucjes van foute mannen waar je misschien iets van kunt leren. Het hoofdstuk ‘foute vrouwen’ geeft voorbeelden van hoe jij niet wilt zijn/worden/gezien wilt worden…

Beperkt aantal prinsen

Wees je er wel van bewust dat het aantal prinsen op deze aarde beperkt is; dus je kans van slagen erg klein. Dat maakt het natuurlijk ook wel weer een uitdaging. Het leuke is dat deze ‘prinsen speurtocht’ je ongetwijfeld veel leuke en leerzame ervaringen oplevert. Grote kans dat je op een onverwacht moment een hele leuke man tegenkomt, die geen prins is, maar die misschien wel heel erg goed bij je past.

Kikker?

Misschien is het beter om een kikker te kussen die een prins blijkt te zijn, dan voor een prins te gaan die later wellicht in een dikke pad verandert…

Bron: Telegraaf

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Flirten op de werkvloer is ongepast

Wil je een potje flirten met die leuke nieuwe collega? Misschien...

Deze 10 flirt tips werken wél

Ondanks het feit dat we massaal op datingapps verkeren zijn er...

In deze 6 Amsterdamse clubs ontmoet je de knapste single mannen

Als je single bent kun je maar beter naar één van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie