Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
safe seks
25 november 2019

Onze zuiderburen verlangen naar een pikanter seksleven

Als single droom je er misschien alleen maar van om het object van je liefde en verlangens iedere nacht in je armen te mogen houden, ook onze zuiderburen verlangen naar meer spanning in de slaapkamer. Zo’n zestig procent van de Belgen zou geen nee zeggen tegen wat meer spice in de slaapkamer zo blijkt uit onderzoek.

Nieuwe seksuele ervaringen

De Belgen zijn tevreden over wat zich afspeelt tussen hun lakens, maar staan niet afkerig tegenover een nieuwe ervaring op seksueel vlak. Dat zijn de conclusies van een enquête bij 1.000 landgenoten door Babylon, de groep die de erotiekwinkels van Pabo een doorstart gaf als Babylon loveshops. Zeven op de tien bevraagden beschouwen seks als een belangrijk onderdeel van hun leven en zijn tevreden over hun seksleven. Tegelijk laat 63% verstaan dat het af en toe wel eens wat pikanter mag.

Mannen kopen vooral voor vrouwen

Zo zou tweederde van de Belgen niet weigerachtig staan tegenover BDSM als zijn of haar partner daar ook mee instemt. Toch heerst er nog veel schroom over een bezoek aan een erotiekwinkel. Zo’n 20% zegt beschaamd te zijn als iemand hen daar zou herkennen en een derde van de mensen die nog nooit binnen is gegaan, denkt er een ongemakkelijk gevoel aan over te houden.

Seksspeeltjes

Als de Belgen dan toch eens een seksspeeltje kopen, zijn het vooral mannen die daartoe besluiten. Iets meer dan 54% van de mannen heeft al eens een erotiekwinkel bezocht tegenover 46,2% van de vrouwen. Als de belangrijkste reden om de speeltjes te gebruiken geven 38% van de vrouwen aan dat het hun eigen genot vergroot. Eenzelfde aandeel mannen zegt dat ze de hulpmiddelen vooral gebruiken om hun partner te plezieren. Net niet de helft (48%) van de vrouwen zegt makkelijker een orgasme te bereiken met wat extra hulp. Bij mannen is dat slechts 25%.

Bron: Metro

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Seks ten tijde van corona: meer zin en behoefte aan variatie

De verplichte thuisquarantaine heeft een duidelijke invloed op ons seksleven. Nederlanders...

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

Lust in tijden van corona

Onze seksuele behoeftes blijven in deze tijd onverminderd bestaan. Dat merken...

5 stappen naar een goede seksuele gezondheid

Er zijn vijf belangrijke stappen die je kunt nemen om je...

Schaarste seksspeeltjes dreigt in Nederland door coronavirus

Het coronavirus dreigt een schaarste te veroorzaken in sekstoys die in...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie