dumpen

Onweerstaanbaar online

Het is geen geheim dat mannen en vrouwen liefde en romantiek anders benaderen. Zo zijn mannen meestal meer visueel ingesteld en stellen de vrouwen goede communicatieve vaardigheden erg op prijs. Dit is ook bij online dating het geval.

Hoe onweerstaanbaar ben jij online? 

Als je op zoek bent naar een paar hints waarom mannen nu wel of juist niet klikken op een profiel, lees dan verder. Singlessite liet ze namelijk aan het woord. Zij vertellen openhartig over de do’s en don’ts van het vrouwelijke profiel op de datingsite.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

“De foto is voor mij bepalend of ik haar profiel wil lezen. Als het een foto is waarop ze het duidelijk erg naar haar zin heeft denk ik dat we samen ook wel eens een leuke tijd kunnen hebben. Als de foto speciaal gemaakt is voor het profiel dan ziet het er veel te stijf en serieus uit. Ik sla zo’n foto dan ook gewoon over”. Mark, IT medewerker, 28 jaar.

“Een foto is het eerste waar ik naar kijk. Eerlijk gezegd maakt het me niet uit wat er allemaal in het profiel staat als de foto me niet aanspreekt. De foto moet iets in me los maken, dan volgt het profiel vanzelf”. Nick, Financieel Consultant, 29 jaar.

“Zorg ervoor dat de foto groot genoeg is en dat die makkelijk te bekijken is. Soms zijn ze wazig, onduidelijk of van te grote afstand genomen. Voor mij beslist geen foto’s in bikini of met diep decolleté, dan haak ik af. Het geeft mij het gevoel dat je meer bezig bent met je lichaam dan iets anders en nog niet toe bent aan een serieuze relatie”. Peter, Horeca Manager, 32 jaar.

Kies de juiste gebruikersnaam

“Ik hou van namen die iets zeggen over het karakter van die persoon zonder dat ze probeert erg hip of juist super grappig te zijn. Eenvoud werkt beter. Ik zal eerder klikken op marjan777 dan op ThD390Leukemeidhier” of ‘julia zoekt haar romeo’. Martin, Bedrijfsleider, 27 jaar.

“Sommige namen zoals ‘op zoek naar de ware’ komen echt wanhopig over. Geef mij maar gewoon een voornaam of een naam met wat cijfers, dat is meer dan voldoende. Het is ook niet nodig om extra grappig proberen te doen met een gebruikersnaam, dat is toch niet wat er echt telt”. Chris, Zelfstandig ondernemer, 29 jaar.

“Ik haat namen die te cryptisch zijn. Ik kan wel oprecht genieten van een naam die slim bedacht is maar daar houdt het dan ongeveer wel mee op. Tenslotte probeer ik een leuke date te vinden en geen examen af te leggen”. Tim, Rechercheur, 30 jaar.

Schrijf een origineel profiel

“Originaliteit is voor mij een bepalend criteria. Negen van de tien profielen lijken allemaal op elkaar. We houden allemaal van uitgaan en soms lekker thuis zitten, zijn allemaal hecht met familie en vrienden… Schrijf eens iets wat meer van je persoonlijkheid laat zien’. Jorn, Personeelsfuncionaris, 32 jaar.

“Ik kijk vooral of er wat humor te bespeuren valt in het profiel en of haar persoonlijkheid er een beetje uit komt. Hoeveel mensen zeggen niet dat ze een geweldig goed gevoel voor humor hebben, maar dat blijkt dan uit niks in het profiel. Online daten moet leuk zijn, geen formele toestand.” Michiel, Reclamemedewerker, 26 jaar.

“Een profiel wat ontspannen overkomt, mij een warm gevoel geeft, plus een beetje humor wekt altijd mijn interesse. Het zorgt er gewoonlijk voor dat ik meer van haar wil weten. Als het een oppervlakkig en algemeen profiel is dan vermoed ik dat ze tijdens een ontmoeting ook niet veel te vertellen heeft’. Sander, P&O manager, 35 jaar.

Klaar voor een online date? Met deze nieuw verworven kennis en tips wensen wij je veel succes!

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam