onzeker lichaamsbeeld

Onvermijdelijke breuk tussen Estelle Cruijff en Badr Hari een feit

Lang verwacht maar nu toch gekomen: de veelbesproken relatie tussen Estelle Cruijff (35) en Badr Hari (28) is voorbij. Maandag hebben de twee besloten uit elkaar te gaan. “Het is de stress”, zegt Cruijff. “Die vreet me op.”

Alle negativiteit rond haar scheiding van Ruud Gullit, de relatie met Hari en zijn problemen met justitie; het werd Cruijff allemaal te veel. “Ik weet het ook allemaal niet meer”, zegt ze tegen Privé.

“De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit. Dat laatste is misschien nog het minste; het meeste gaat langs me heen. Anderhalf jaar duurt nu al de afwikkeling van de scheiding van Ruud. Tegenwerking, beslagleggingen. Het gaat maar door.”

“Ik weet niet eens waar ik straks heen moet met de kinderen. Badrs problemen. Het gaat allemaal maar door. Ik kan geen kant op. Ga ik links, dan wordt iedereen aan de rechterkant boos. Ga ik rechts, dan krijg ik links tegen. En ga ik rechtdoor, dan zijn links én rechts boos.” “Ik kan geen goed doen, maar het wordt tijd dat ik voor mijn kinderen en mezelf kies. Ik wil rust voor iedereen. En daarom is dit beter.”

Onvermijdelijk

Cruijff is verdrietig om de breuk, maar zegt dat het onvermijdelijk was. “Misschien dat het onder andere omstandigheden wel was gelukt, maar ik moet gewoon eerst alle problemen oplossen voordat ik mijn hart weer kan openstellen. Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd. Hij kan de liefste zijn; daar heeft niemand een idee van. Maar ik heb ook mijn kinderen en die gaan echt voor alles.”

Hari en Cruijff kregen iets meer dan een jaar geleden een relatie. Cruijff was eerder getrouwd met oud-voetballer Ruud Gullit, met wie zij twee kinderen heeft.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.