onzeker lichaamsbeeld

Onvermijdelijke breuk tussen Estelle Cruijff en Badr Hari een feit

Lang verwacht maar nu toch gekomen: de veelbesproken relatie tussen Estelle Cruijff (35) en Badr Hari (28) is voorbij. Maandag hebben de twee besloten uit elkaar te gaan. “Het is de stress”, zegt Cruijff. “Die vreet me op.”

Alle negativiteit rond haar scheiding van Ruud Gullit, de relatie met Hari en zijn problemen met justitie; het werd Cruijff allemaal te veel. “Ik weet het ook allemaal niet meer”, zegt ze tegen Privé.

“De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit. Dat laatste is misschien nog het minste; het meeste gaat langs me heen. Anderhalf jaar duurt nu al de afwikkeling van de scheiding van Ruud. Tegenwerking, beslagleggingen. Het gaat maar door.”

“Ik weet niet eens waar ik straks heen moet met de kinderen. Badrs problemen. Het gaat allemaal maar door. Ik kan geen kant op. Ga ik links, dan wordt iedereen aan de rechterkant boos. Ga ik rechts, dan krijg ik links tegen. En ga ik rechtdoor, dan zijn links én rechts boos.” “Ik kan geen goed doen, maar het wordt tijd dat ik voor mijn kinderen en mezelf kies. Ik wil rust voor iedereen. En daarom is dit beter.”

Onvermijdelijk

Cruijff is verdrietig om de breuk, maar zegt dat het onvermijdelijk was. “Misschien dat het onder andere omstandigheden wel was gelukt, maar ik moet gewoon eerst alle problemen oplossen voordat ik mijn hart weer kan openstellen. Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd. Hij kan de liefste zijn; daar heeft niemand een idee van. Maar ik heb ook mijn kinderen en die gaan echt voor alles.”

Hari en Cruijff kregen iets meer dan een jaar geleden een relatie. Cruijff was eerder getrouwd met oud-voetballer Ruud Gullit, met wie zij twee kinderen heeft.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.