Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
op de foto
7 april 2018

Ontmoeten is het andere daten

Niet iedere single zit op Tinder of een datingsite om iedere week de ene match na de andere te beoordelen. Er zijn tal van singles die niks liever willen dan een leuke spontane ontmoeting met iemand in ‘real life’. Het elkaar ongedwongen ontmoeten is iets waar menig alleenstaande zijn hoop op heeft gevestigd. Maar hoe realistisch is dat?

Singles ontmoeten

We weten allemaal dat er niemand aan je deur komt bellen om zich spontaan bij je melden als nieuwe best friend, onenightstand of lover. Dus… iedereen zal zelf iets moeten ondernemen om andere, nieuwe mensen te leren kennen. Dit hoeft lang niet altijd via een datingsite, relatiebureau of datingapp te zijn. Meer en meer singles voelen de behoefte om wat meer échte ontmoetingen te hebben zodat je sneller merkt of het met iemand klikt.

Paar alternatieven

Heb je zo snel geen idee wat je allemaal kunt doen om je kringetje te vergroten? Ben je misschien onbewust bang dat er niemand op jou zit te wachten, of zijn al je vrienden / vriendinnen bezet en hebben ze geen zin of tijd om me jou op stap te gaan? Geen paniek. Er zijn heus genoeg alternatieven om leuke nieuwe mensen te ontmoeten! Wij geven je er een paar:

3 x singles ontmoeten

1# wil je wel daten maar vind je het een-op-een afspreken nogal tijdrovend? Probeer eens een paar speeddate avondjes. Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet klikt het zomaar spontaan met een van je tafelgenoten!

2# Erop uit is echt makkelijker dan je denkt. Door heel Nederland worden er leuke borrels, wandeldates, feestjes, uitjes en events georganiseerd. Hou de singles agenda in de gaten of kijk bij een van de uitgaansorganisaties in onze Single Gidsen.

3# Hobby’s. Dat klinkt misschien heel suf maar dat is het niet. Of je nou gek bent van hardlopen, fotografie, altijd al op schilderscursus hebt gewild of juist leren duiken: nu is het moment! Door iets te ondernemen wat je leuk vindt ontmoet je vanzelf andere mensen met dezelfde passie.

Bron: Singlessite.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel...

De eerste namen voor Rock Werchter 2021 zijn bekend

Normaal zou afgelopen weekend het jaarlijkse muziekfestival Rock Werchter hebben plaatsgevonden,...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie