op de foto

Ontmoeten is het andere daten

Niet iedere single zit op Tinder of een datingsite om iedere week de ene match na de andere te beoordelen. Er zijn tal van singles die niks liever willen dan een leuke spontane ontmoeting met iemand in ‘real life’. Het elkaar ongedwongen ontmoeten is iets waar menig alleenstaande zijn hoop op heeft gevestigd. Maar hoe realistisch is dat?

Singles ontmoeten

We weten allemaal dat er niemand aan je deur komt bellen om zich spontaan bij je melden als nieuwe best friend, onenightstand of lover. Dus… iedereen zal zelf iets moeten ondernemen om andere, nieuwe mensen te leren kennen. Dit hoeft lang niet altijd via een datingsite, relatiebureau of datingapp te zijn. Meer en meer singles voelen de behoefte om wat meer échte ontmoetingen te hebben zodat je sneller merkt of het met iemand klikt.

Paar alternatieven

Heb je zo snel geen idee wat je allemaal kunt doen om je kringetje te vergroten? Ben je misschien onbewust bang dat er niemand op jou zit te wachten, of zijn al je vrienden / vriendinnen bezet en hebben ze geen zin of tijd om me jou op stap te gaan? Geen paniek. Er zijn heus genoeg alternatieven om leuke nieuwe mensen te ontmoeten! Wij geven je er een paar:

3 x singles ontmoeten

1# wil je wel daten maar vind je het een-op-een afspreken nogal tijdrovend? Probeer eens een paar speeddate avondjes. Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet klikt het zomaar spontaan met een van je tafelgenoten!

2# Erop uit is echt makkelijker dan je denkt. Door heel Nederland worden er leuke borrels, wandeldates, feestjes, uitjes en events georganiseerd. Hou de singles agenda in de gaten of kijk bij een van de uitgaansorganisaties in onze Single Gidsen.

3# Hobby’s. Dat klinkt misschien heel suf maar dat is het niet. Of je nou gek bent van hardlopen, fotografie, altijd al op schilderscursus hebt gewild of juist leren duiken: nu is het moment! Door iets te ondernemen wat je leuk vindt ontmoet je vanzelf andere mensen met dezelfde passie.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.