Valentijnfeest NMLK Feromoon

Ontmoet Valentijn met je neus bij NMLK

Zin in een ludiek Valentijnfeest met een knipoog? Dan hoef je alleen maar je neus te volgen. NMLK organiseert namelijk een Valentijn Feromoon Party. Op dit bijzondere feestje ontdek je dat feromonen doorslaggevender zijn dan de looks van die leukerd.. Ben jij er klaar voor?

Flirt bij NMLK

Nieuwe mensen leren kennen, dat gaat heel eenvoudig bij NMLK. Het is geen datingsite, maar ze houden er wel van leuke events en ludieke thema feesten te organiseren. Zo ook met Valentijnsdag. Het Feromoon Valentijnfeest is een bijzonder feestje met een flirt dat je absoluut niet mag missen! Ben jij er klaar voor om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale kringetje uit te breiden? Dan is dit het moment!

T-Shirt experiment

Een uniek experiment toonde aan dat liefdespartners elkaar selecteren op basis van lichaamsgeuren die we allemaal min of meer onbewust bij elkaar waarnemen.  Dit gaat vooral op voor vrouwen zo blijkt. Voor hen zijn feromonen veel doorslaggevender dan hoe iemand er uit ziet. Ook je neus volgen? Neem dan je beslapen T-Shirt mee naar het ludieke Valentijn Feromoon Feest van NMLK en ontdek zelf wie er als een blok voor jou valt!

Wie komen er?

Het Valentijn Feromoon Feest van NMLK vindt plaats op een feestboot in Amsterdam. Op zaterdag 13 februari zijn er maar liefst 100 mannen en 100 vrouwen welkom in de leeftijd van 25 tot 49 jaar. Je wordt ontvangen met een overheerlijk glas bubbels op het IJ in Amsterdam, er is een DJ: Miss Brown ont wheels of steel en de dresscode is: Love, Peace and Happiness. Do we need tot say more?! Een kaartje kost 22,50 en die bestel je snel en eenvoudig op de website van NMLK.

Intiem chillen & ontmoeten

De sfeer op deze love boat is intiem te noemen. Binnendeks kan je chillen, dansen en natuurlijk al die andere leuke mensen ontmoeten. Er zijn verschillende ruimtes op het schip dus mingelen met de andere gasten is een koud kunstje. Voor iedereen die een beetje bang is voor water, zich opgesloten voelt of gewoon wat later is; de boot maakt een tussenstop om 22.30 op Amsterdam Centraal station zodat je daar eventueel kunt afstappen of opstappen.

Over NMLK

Sportievelingen, cultuurliefhebbers, feestbeesten, filosofen, natuurliefhebbers, bij NMLK vind je ze allemaal. Communicatieve mensen (HBO+) die nieuwe ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Samen de stad (her)ontdekken en nieuwe hotspots bezoeken. Met interessante leeftijdsgenoten omgaan, lol hebben, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en nieuwe vrienden maken. Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan activiteiten zitten er altijd wel nieuwe mensen bij met dezelfde interesses als jij. Neem ook een kijkje!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.