nieuwe mensen ontmoeten

Ontmoet nieuwe mensen!

Nog maar net single of al een poosje, het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten om zo je sociale kring wat uit te breiden. Gelukkig zijn talloze mogelijkheden waar jij andere leuke vrijgezellen tegen het lijf kunt lopen. Om de het weekend goed te beginnen zetten wij de leukste tips voor je op een rijtje.

Weekend tips: ontmoet nieuwe mensen

 

  1. Woon je in de regio Arnhem dan ontmoet je eenvoudig nieuwe mensen door vrijdagavond te gaan speeddaten. Tips om van een speeddate avond een succes te maken lees je hier.
  2. Lekker de natuur in, samen bezig zijn met een interessante speurtocht waarbij je makkelijk kennis maakt met nieuwe mensen doe je vrijdag tijdens deze Geocoaching. De route is 6 kilometer lang en je vertrekt in Eerbeek.
  3. Liever gezellig aan de borrel op vrijdagavond? In Eindhoven ontmoet je snel nieuwe mensen die een avondje in een ontspannen setting samen komen.
  4. Het is nog mooi weer dus dit uitje is er eentje om je echt op te verheugen. Op een mooi schip lekker zeilen onder het genot van een hapje en drankje samen met andere 40+ singles. Wij zouden zeggen doen! Je moet er wel voor naar Lelystad, maar dat mag de pret niet drukken
  5. Ben je op vrijdag te moe om in actie te komen dan hebben we als uitsmijter nog een heerlijke tip voor de zaterdag. Het nazomerfeest is the place to be om veel nieuwe mensen te leren kennen. Locatie: Amsterdam.

Meer ideetjes opdoen om nieuwe mensen te ontmoeten doe je door een blik te werpen op onze ‘Erop uit Gids’ of bij de ‘Ontmoet Singles Gids’. De agenda staat altijd boordevol leuke events en feesten dus ook vast bij jou in de regio. Veel plezier!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona