daten singles ontmoeten

Ontmoet je ware liefde voortaan in de supermarkt

Single vrouwen kunnen vanaf nu hun dateterrein verleggen van café naar de supermarkt. De datingtrend uit Amerika zet ook in Europa voet aan wal, waardoor steeds meer vrouwen gericht gaan shoppen, niet alleen voor een pak melk maar ook voor een mogelijke echtgenoot.

Uit het Britse onderzoek blijkt dat zaterdag de populairste dag voor heel wat mannen is om te gaan winkelen, terwijl vrouwen de kalmte van de donderdag verkiezen. 1 op de 5 vindt de supermarkt overigens een goede plaats om een date te vinden, simpelweg omdat er heel wat over een man zijn persoonlijkheid gezegd kan worden door naar zijn aankopen te kopen.

6% van de ondervraagden zegt al wel eens met een man die ze leerden kennen in de supermarkt te hebben gedatet, terwijl 2% er zelfs de ware liefde vond en met de man uit de kaasrayon trouwde. 13% ruilt al eens gsm-nummers uit in de winkel, zonder dat er daarom ook effectief een date moet volgen.

Opvallend genoeg zegt 63% ook nog dat ze meer aangetrokken zijn tot personen die hetzelfde kopen als zij. 13% vond de supermarkt overigens een gemakkelijkere plaats om een praatje te slaan dan op café.

Bron: She

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona