Ontmoet de ware tijdens het sporten

De nieuwste trend voor vrijgezellen is een combinatie sporten daten. Zo sla je twee vliegen in een klap: je werkt aan je conditie en je liefdesleven. Het fenomeen is al langer populair in Australië, maar komt nu overgewaaid naar Groot-Brittannië.

Fitte vrijgezelle dames en heren hebben tegenwoordig een nieuwe manier om hun ware liefde te leren kennen: samen met andere lotgenoten sporten en zweten. Fit2date is een Australische initiatief dat singles oproept om samen te trainen. Binnenkort vind je dit ook in Britse steden als Chelmsford, Bedford en London. 

Succesvol
In Australië vloeiden al 12 huwelijken en vier baby’s voort uit Fit2date. Erica French kwam op het idee toen ze zelf op zoek was naar een liefdespartner. Omdat ze als zelfstandige geen tijd had om te daten besloot ze haar sociale leven met sport te combineren. Hoewel French dit helemaal niet verwachtte, ontmoette ze in 2010 in haar eigen sportgroep haar geliefde, enkele maanden geleden trouwde ze met hem.

Natuurlijker
French getuigt: “Ik wilde dat mensen naar buiten stapten met het gevoel dat ze hun tijd nuttig besteed hadden. Als ze geen geschikte partner vinden, hebben ze in elk geval wel genoten van een deugddoende work-out. Een ander voordeel is dat je mensen van een andere, meer natuurlijke kant te zien krijgt. Dames dragen geen mak-up en mannen kunnen iets doen waar ze echt goed in zijn.”

Samenwerking
“De oefeningen die je uitvoert tijdens Fit2Date zijn ontwikkeld om samen te werken als een team, waardoor de deelnemers een reden hebben om met elkaar te praten, zonder dat je hoeft te vervallen in clichés. Iedereen ergert zich aan de traditionele vragen die je stelt wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. Fit2date draait er in de eerste plaats om een leuke tijd te beleven, verliefd worden is een leuk extraatje”, aldus French. Meer informatie vind je op www.fit2date.co.uk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?