vind je liefde met valentijn

Ontmoet de grote liefde van Sylvie Meis

Ook al heeft Sylvie Meis een nieuwe vriend, hij zal nooit en te nimmer haar grote liefde worden want die heeft ze al. Dat is namelijk zoonlief Damian.

Dat zei de presentatrice tegen het Duitse magazine Bunte. “Damian is het belangrijkste in mijn leven. Hij is echt mijn grote liefde en dat zal nooit veranderen” aldus Meis. Volgens haar geldt dit ook voor haar ex Rafael van der Vaart met wie ze haar nu 8 jarige zoon kreeg. “Wij maken ons voortdurend zorgen of het wel goed met hem gaat, hij wel gezond en veilig is”.

Het huwelijk van Meis en van der Vaart liep vorig jaar stuk. Na een aantal korte mislukte romances is ze nu erg gelukkig met de in New York woonachtige bankier en tapijthandlaar Samuel Deutsch.

Moeder kind relatie

De reactie van Meis is niet zo vreemd. Bij een relatie waaruit kinderen zijn geboren zie je na de scheiding vooral bij vrouwen dat de kinderen op de eerste plek blijven staan, ook al komt er binnen enige tijd een nieuwe liefde op de proppen. De nieuwe man in kwestie moet kunnen accepteren dat hij nooit het centrum van haar universum zal zijn en de kinderen altijd op de eerste plaats staan. Bij mannen is dit minder vaak vanzelfsprekend.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!