Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuw-zeeland
16 juli 2019

Ontdek samen met singles natuurlijk Nieuw-Zeeland

FOX reizen heeft tal van fantastische rondreizen naar verre bestemmingen voor een heerlijke vakantie! Nieuw-Zeeland is een van deze bestemmingen met een recent uitgebreid aanbod. Met de drie nieuwe rondreizen erbij biedt de reisorganisatie in totaal acht rondreizen naar Nieuw-Zeeland aan. Het gaat om een groepsrondreis, single groepsrondreis en privérondreis met huurauto. De eerste twee reizen hebben een duur van 24 dagen, de privé rondreis duurt 30 dagen.

Single- en groepsrondreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Deze 24-daagse groepsreis is zowel als singlevakantie als met een gemengde groep te boeken. In ieder geval is de reis zeer compleet en worden eeuwenoude gletsjers, weidse fjorden en indrukwekkende natuurparken bezocht. Nieuw-Zeeland staat namelijk bekend om de prachtige natuur en die ga je ontdekken tijdens de reis. Je reist zowel over het Noordereiland als het Zuidereiland en ziet een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en prachtige stranden. Op het Noordereiland bezoek je onder andere de prachtige baaien en stranden van de Bay of Islands, de historische Waitingi Treaty Grounds en de hoofdstad Wellington. Het Zuidereiland ontdek je natuurlijk ook! Hier reis je langs het Abel Tasman National park, het avontuurlijke stadje Queenstown en de gletsjers Franz Josef en Fox Glacier. Een leuke excursie is de boottocht door de fjorden in het zuiden.

Privérondreis Relaxed Nieuw-Zeeland

Tijdens de privérondreis ontdek je in een relaxed reistempo wat voor moois Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Je verblijft op alle plekken ongeveer twee nachten en legt grote afstanden af met een prachtige treinreis en binnenlandse vlucht. Deze reis start op het Zuidereiland, waar een mooie treinreis gemaakt wordt door de Nieuw-Zeelandse Alpen. Velen zien dit als de mooiste treinreis ter wereld. Ook Dunedin is een aanrader, hier kun je namelijk het bijzondere Otago schiereiland bezoeken. Op het Noordereiland bezoek je Wellington, Waitomo, het Tongariro National Park, Rotorua, de Bay of Islands en Auckland. Tijdens deze privéreis reis je met een eigen huurauto, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Jongeren kunnen reis boeken zonder aanbetaling bij Simi Reizen

Het coronavirus gooit voor iedereen met vakantiekriebels roet in het eten,...

Met plezier op singlereis hangt af van deze factoren

De een besluit niet op reis te gaan, de ander bezoekt...

Tips bij het boeken van een singlevakantie

Heb je het plan opgevat om dit keer eens met een...

13 uitstekende redenen om met singles op reis te gaan

Met andere singles op reis, je hebt het wel eens overwogen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Single maar niet alleen