instagram vakantiefoto

Ontdek in welk land jij je beste date vindt

Je ooit afgevraagd welk land warm loopt voor jou? Kom er achter waar je heen moet om je perfecte country crush te vinden met onze handige infographic.

Hart op hol!

We vroegen meer dan 15.000 mensen uit 15 verschillende landen om ons te vertellen voor wie zij best warm lopen, wie hun bloed sneller doet stromen en door wie hun hart op hol slaat …

Broeierige zuiden

Als je uit het broeierige zuiden (van Europa) komt, dan heb je geluk. Vrouwen van overal uit de wereld neigen naar Italië, terwijl de mannen rechtstreeks afstevenen op de Spaanse señoritas.

Sexy Viking

Helaas voor het koelere noorden zijn de hoogtijdagen van de sexy Viking met de blonde haren en de blauwe ogen vroegtijdig aan een eind gekomen: Zweedse, Noorse, Deense en Finse vrouwen gaan allemaal zuidwaarts in hun zoektocht naar liefde. Dat gezegd hebbend, het lijkt alsof Zweedse mannen alleen oog hebben voor Noren en Noorse mannen alleen oog hebben voor Zweden; in feite zijn dat de enige twee groepen die een onderlinge aantrekkingskracht met elkaar delen!

Waar wacht je dus nog op? Bekijk onze infographic, boek je vluchten en begin je koffer te pakken! Zoek vluchten en vind je eigen country crush.

landen verliefd

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Een individuele rondreis door Noorwegen maken
By Redactie ·
7 december 2023

Een individuele rondreis door Noorwegen maken

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur
By Redactie ·
25 september 2023

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur

Single Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!
By Redactie ·
4 augustus 2023

Single? Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.