samen dromen

Ontdek de voordelen van een dating of flirt coach voor singles

Wil je flirten, verleiden, daten en scoren tijdens online daten of juist in real life maar boek je tot op heden bar weinig succes? Dan biedt de single coach uitkomst.

Singles coaching

Singles coachen is niet nieuw. Al sinds jaar en dag doen traditionele relatiebureaus niet anders. Zij inventariseren met een persoonlijk gesprek wensen en persoonlijkheid om daarna een match te zoeken op basis van criteria die niet geheel te vangen zijn in een datingprofiel. Vanuit het bureau is er altijd een persoonlijk aanspreekpunt die je voor en na de dates met raad en daad bijstaat. De single coaches van nu doen min of meer hetzelfde. Ze begeleiden, adviseren en optimaliseren jouw zoekactie naar de juiste partner. Alleen ditmaal met andere middelen zoals telefoon, chatten, e-mail en workshops. Het raakvlak is hier persoonlijke begeleiding.

Ontwikkeling

Waar het personal coachen in de privésfeer nog in de lift zit, zien we dat dit fenomeen zich op het professionele vlak al lang bewezen heeft. Wie doet er tegenwoordig niet aan loopbaanbegeleiding, sparren, klankborden of volgt er een training gesprekstechnieken? Vrijwel iedere zichzelf respecterende manager of directielid heeft een personal coach. Ook bestaan er bureaus om een sollicitatiegesprek te oefenen en je cv te laten oppoetsen. Dit alles om jezelf te ontwikkelen en verbeteren. Ook in je privéleven kan het handig zijn je door professionals te laten adviseren of begeleiden. Een consult bij een single coach is dus zo gek nog niet ?.

Expertise en persoonlijke begeleiding

De keus voor wat extra begeleiding lijkt geen voor de hand liggende. Met een explosief groeiend aantal aanbieders, het internet binnen handbereik en potentiële kandidaten te over is die nieuwe partner toch zo gevonden? Niet dus. Voor het eerst een datingprofiel invullen blijkt voor velen een lastig karwei. Wat vertel je nu wel en juist niet over jezelf, hoe val je op tussen die duizenden anderen en last but not least, hoe krijgt je die reacties waar je echt wat aan hebt? Het lijkt verdacht veel op een standaard sollicitatieprocedure.. Geen wonder dat steeds meer singles zich laten adviseren door een datingcoach. Met de door hen ingebrachte expertise en persoonlijke begeleiding kom je tot een verbeterde versie van jezelf.

Midlife singles

Niet veel anders is het voor de vrijgezelle feestganger of speeddate-bezoeker van tegen of boven de veertig of vijftig. Vaak na jaren van huisje-boompje-beestje is men plotseling een midlife single op de versiertoer. Maar hoe moest dat ook al weer, flirten en versieren? Twijfels en onzekerheden horen erbij, je bent er tenslotte een tijdje uit geweest. Het kan dus zijn dat je koudwatervrees hebt. Door het opvijzelen van het zelfvertrouwen, het ondergaan van een uiterlijke make-over en gesprekstechnieken te trainen tijdens een workshop ben je in no-time klaargestoomd voor de versiertoer.

Liefdesgarantie

Hoewel een dating of personal coach je op liefdesgebied beslist vooruit kan helpen, bieden ze geen instant liefdesgarantie. Met of zonder nieuw verworven vaardigheden, verleidingstechnieken of aangepast datingprofiel komt het toch neer op ‘oefening baart kunst’, een gezonde dosis geluk en gezond verstand.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.