albert en onno scheiden

Onno Hoes opnieuw in de problemen

Het blijft rommelen rondom de burgemeester van Maastricht, Onno Hoes. Opnieuw blijkt de bijna ex van Albert Verlinde een uitglijder te hebben gemaakt. Hij blijkt zijn vertrouwelijke ambtelijke agenda te hebben gedeeld meteen 20 jarige jongen uit Almere.

Privé perikelen

Eind vorig jaar beloofde Hoes nadat zijn affaire met een andere jongen was uitgelekt nog zich voortaan netjes te zullen gedragen als het om privézaken ging. Maar dit bleek nog niet zo eenvoudig. De politici uit Maastricht kwamen in een spoedberaad bijeen om achter gesloten deuren over deze netelige kwestie te praten.

Verschillende raadsfracties lieten volgens de zender Limburg1 weten dat Hoes hoe dan ook uitleg moet geven over de privé perikelen met de man uit Almere: Robbie Hasselt. “Iets wat privé was, is nu publiekelijk geworden”, zei de fractievoorzitter van de PvdA namens alle fracties voor de vergadering. Hij noemde dit ‘pijnlijk’. Na een vergadering van twee uur las Frans Bastiaens, vicevoorzitter van de raad, een korte verklaring voor. Hij herhaalde eerdere woorden en onthield zich verder van commentaar. Het is vooralsnog onduidelijke welk standpunt de politici hebben ingenomen. Naar verwachting wordt er op korte termijn meer bekend.

Opspraak

Vorig jaar gaf de raad Hoes te verstaan dat hij niet meer in opspraak moest raken na de zoen-affaire met een jongere man, beter bekend als de 25-jarige toyboy Ruud Schepers. Hoes werd vorig jaar samen met Schepers gefotografeerd in de foyer van een hotel in Maastricht.

De foto’s lekten uit en legden een bom onder het huwelijk van Hoes en Verlinde. Kort na het hotel-incident dook een foto op waarop de burgemeester was te zien met ontbloot bovenlijf. Het ging om een kiekje dat Hoes gebruikte op de datingapp Grindr: een programma dat wordt gebruikt door homoseksuele mannen die op zoek zijn naar contacten. Ondanks meerdere verzoenpogingen kondigden de twee recent aan te gaan scheiden. De mannen gaan nog steeds als vrienden met elkaar om.

Onno Gate

Aanleiding voor de opleving  van wat in de volksmond ‘Onno-gate’ is gaan heten, is een publicatie op de eigen internetpagina van de man uit Almere. Deze Robbie Hasselt vertelt in geuren en kleuren over zijn ontmoeting met Onno Hoes. ,,Onno Hoes heeft geen tijd voor zijn stad, maar wel voor mij,” schrijft Hasselt, die het gedrag van Hoes onacceptabel noemt.

Op de site stelt Hasselt dat het vooral Hoes was die kennelijk een romance met hem wilde. ,,Ik zelf had geen bedoelingen.” En: ,,Onno wilde met mij mee naar huis, maar dat wilde ik niet.” Waarom Hasselt vandaag met zijn bekentenissen over zijn ‘date’ met Onno Hoes naar buiten kwam, laat hij in het midden. ,,Sorry Onno, maar ik moet dit gewoon doen.”

Pikante uitspraken

Op zijn site toont Hasselt delen van sms-verkeer met de Maastrichtse burgemeester. Daarin komen enkele pikante uitspraken voor. Ook laat Hasselt zien dat Hoes hem screenshots van zijn ambtelijke agenda stuurde. Daarin is te zien welke afspraken de burgemeester op enkele dagen had. Volgens de man uit Almere vond zijn ontmoeting met Hoes plaats kort voordat de burgemeester en zijn man hun scheiding naar buiten brachten. Ook toont Hasselt een selfie waarop hij en Hoes zijn te zijn. ,,Het bewijs van onze ontmoeting.”

Pownews filmde de afspraakjes die Hoes had met Hasselt. Nadat de burgervader via Twitter contact met hem zocht, seinde Hasselt de programmamakers in. Tijdens de dates werden daarop met een verborgen camera opnames gemaakt. Op de beelden die de omroep vanavond uitzendt, is onder meer te zien hoe Hoes de jongeman ophaalt met zijn dienstauto.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.