picnic supermarkt online

Online supermarkt Picnic gaat strijd aan met Jumo en AH

Vind je het iedere dag ook zo’n gedoe dat boodschappen doen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Online supermarkt Picnic gaat de concurrentie aan met Jumbo en AH. Vanaf september bezorgen ze al je boodschappen thuis en ook nog eens tegen de laagste prijs.

Geen fysieke winkel, alleen online

Als single is het sowieso al een uitdaging om iedere dag weer iets gezonds en lekkers voor jezelf op tafel te krijgen. Maar vanaf september hoef je de deur er in ieder geval niet meer voor uit! Albert Heijn en Jumbo krijgen concurrentie van een online supermarkt. Picnic zegt alle boodschappen zonder bezorgkosten aan de deur af te leveren. Het bedrijf zegt de boodschappen gratis te kunnen bezorgen, omdat er geen fysieke winkel is.

Supermarkt overslaan

Op internet doen supermarkten het nu nog niet zo goed. Slechts anderhalf procent van alle boodschappen wordt online verkocht. Daar is dus geld te verdienen, denkt een van de oprichters. “We slaan de supermarkt over”, zegt investeerder Michiel Muller tegen NOS op 3. “We hoeven niet te investeren in dure gebouwen en personeel. De weg van leverancier naar het bord is daardoor veel korter.”

Picnic boodschappen app

Klanten kunnen via een app de boodschappen bestellen. Je swipet door de verschillende ‘afdelingen’ en betaalt via de app, niet aan de deur. Je kunt zelf aangeven wanneer de boodschappen bezorgd moeten worden.

Geheime test

Aan Picnic wordt al 3 jaar door dertig mensen gewerkt, in het diepste geheim. In Amersfoort rijden speciaal voor Picnic ontwikkelde elektrische busjes rond, die boodschappen bij proefpersonen thuisbezorgen. Deelnemers ondertekenden een geheimhoudingsverklaring. Als de proef slaagt, opent het bedrijf ook in andere Nederlandse steden een hub.

picnic

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!