Online relatie verbreken populair

Eenderde van alle gebruikers van online sociale media heeft wel eens een relatie verbroken via een sociaal netwerk, sms of email. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Lab42 onder 550 sociale internetters.

Van deze ondervraagden zegt tevens 40 procent dat ze een relatie op deze manier verbreken wel acceptabel vinden. Ook blijkt dat mensen sneller de relatiestatus op Facebook veranderen als de liefde voorbij is dan als de relatie net is begonnen. 38 procent van de ondervraagden stelt meteen de relatiestatus te veranderen als er een nieuwe liefde is, terwijl 52 procent meteen na het uitgaan de status verandert.

Als de relatie er eenmaal is, blijkt een telefoongesprek nog steeds het populairst te zijn om te communiceren: 67 procent geeft aan vooral te bellen. Sms’en komt daar echter dicht bij in de buurt met 65 procent. Op de derde plek staat Facebook met 45 procent.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?