Online love notes verspreiden zich over Facebook

Vanaf aankomende maandag verspreidt Michèle Bevoort, auteur van het nieuwe boek ‘I love me’, online love notes. Deze digitale liefdesbriefjes bevatten spontane, inspirerende en motiverende tips die je (gratis) kunt delen met je vrienden.

Met deze love notes leer je naar jezelf te luisteren. En door ze op sociale netwerken te verspreiden deel je die kennis met al je vrienden. Elke love note representeert een van de 25 hoofdstukken van Bevoorts boek ‘I love me’. Deze hele week worden op www.facebook.com/ScriptumPsychologieboeken vanuit het fotoalbum elke werkdag 5 love notes gelanceerd.

Een online love note is een digitaal liefdesbriefje met korte, krachtige tips om dichter bij jezelf te komen. Door een love note in je online netwerk te verspreiden, geef je je vrienden tips en aanmoedigingen om ook meer uit het leven te halen. De meeste love notes zijn concreet en spannend: ‘Ga je mee naar Bali? Ibiza? NewYork? Dagdromen is gezond!’ terwijl andere love notes flink de diepte in kunnen gaan: ‘Angst voor een verandering gaat niet weg, hoe lang je ook wacht. Gewoon doen, hoe eng het ook is, geeft je energie en kracht’. Deze variërende tone-of-voice maakt de love notes toepasbaar op veel voorkomende situaties.

25 love notes
Maandag worden de eerste 5 love notes gepubliceerd. Tot en met vrijdag worden daar elke werkdag 5 nieuwe love notes aan toegevoegd. In totaal verschijnen er dus 25 verschillende love notes. Naast de aanmoedigende tip om dichter bij jezelf te komen, is elke love note een mini-samenvatting van een hoofdstuk van ‘I love me’, het eerste boek van lifestyle journaliste Michèle Bevoort.

I love me
‘I love me’ is een boek over bewust leven vol met inzichten en eyeopeners. Op een vlotte manier en met humor geschreven. Praktisch, helder en toegankelijk voor ieder die zich wil laten inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Michèle Bevoort: ‘Ik heb dit boek geschreven omdat meer en meer mensen zich bezig (willen) houden met bewustwording. Mijn doel is om ‘dichter bij jezelf komen’ LEUK te maken. Het is ook leuk als je patronen van jezelf gaat doorzien, gaat begrijpen waarom je dingen eigenlijk doet zoals je ze doet of waarom iets in je leven niet helemaal lekker loopt. Je kunt patronen, gedrag of handelingen die je onbewust belemmeren loslaten en komt in die lekkere flow. Je werkt niet aan jezelf omdat je iets fout doet of omdat je niet goed bent zoals je bent. Je werkt aan jezelf om de beste versie van jou te worden! Op naar je leven op z’n allerleukst!’

 

Over Michèle Bevoort
Michèle Bevoort heeft elf jaar als redacteur gewerkt voor verschillende tijdschriften waaronder Cosmopolitan en Marie Claire. Nu schrijft ze freelance o.a. voor Grazia, Cosmopolitan, Libelle Balance, Marie Claire, CosmoGirl, Viva en Flair. Naast haar werk is ze bezig met een vierjarige opleiding voor therapeut/coach in Amsterdam. Ze maakt originele en sprankelende verhalen over mind, body, spirit, wellness, travel en lifestyle. Vlot en helder geschreven om anderen te inspireren. Zo komt haar interesse in de psyche van de mens samen met haar passie voor schrijven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?