Online dienst dumpt geliefde in jouw plaats

Ben je je lief (m/v) beu maar durf je het niet zo goed vertellen? De internetdienst iDUMP4U brengt de vervelende boodschap graag in jouw plaats.

Er zijn tal van redenen denkbaar waarom mensen hun geliefde de deur niet durven te wijzen als een relatie haar beste tijd gehad heeft: we zijn te nerveus, te bang voor de reactie of gewoon te lui om schoon schip te maken. De Amerikaanse website iDUMP4U klaart de klus voor je, en vraagt er amper 10 dollar voor.

Gesprekje opnemen
Bijzonder ingewikkeld is het concept niet. Bradley Norman, het brein achter de website, pleegt een telefoontje naar je geliefde, geeft het slechte nieuws door en klaar is Kees. Voor de slechte karakters is er ook de optie om het gesprekje te laten opnemen, zodat je het achteraf een beetje hufterig op YouTube kan plaatsen.

Gaat je amoureuze engagement helaas al iets dieper dan een gewone relatie? Geen paniek, Norman weet ook raad met moeilijke gevallen. Voor 25 dollar zet hij een punt achter je verloving, voor een miezerige 50 dollar zorgt hij ervoor dat je huwelijk op de klippen loopt.

Grap wordt bijverdienste
Het idee startte als een grapje eind vorig jaar, sindsdien deed Larry al zo’n 200 afscheidstelefoontjes naar onthutste partners. Met – opvallend genoeg – de vakanties als drukste periode. Voorlopig is de dienst nog niet beschikbaar in ons land.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?