singles dating coach

Online daten vaak succes verzekerd

Het taboe dat voorheen op online dating rustte is volledig verdwenen, iedereen kent immers wel een succesverhaal in zijn omgeving.

Populairste plek

Onder de Nederlanders heeft 48 procent wel eens iemand ontmoet tijdens het uitgaan. Ontmoetingen die via vrienden plaats vinden staan op de derde plek met 43 procent.

Het internet is echter de populairste plek om op zoek te gaan naar een relatie. Meer dan de helft van de Nederlandse vrijgezellen heeft namelijk ooit een date gevonden via internet.

Ontmoetingsplek

Acht op de tien Nederlandse vrijgezellen noemen een datingsite de beste manier om een afspraakje te krijgen. 26 procent vindt sociale netwerken als Facebook en Twitter de beste ontmoetingsplek. Plaatsen als andermans bruiloft of tijdens een activiteit in de sportschool scoren slechter.

Familie levert weinig op

De vrijgezellen hebben weinig vertrouwen in de eigen familie als het op het regelen van dates aankomt. Slechts 11 procent is ooit met de hulp van een familielid op zoek gegaan naar een potentiële date. Eén op de drie Nederlanders zegt op de werkvloer te hebben gezocht naar een potentiële partner.

Zweedse collega

Onder de Zweedse vrijgezellen heeft ruim 41 procent van de ondervraagden wel eens een leuke avond gehad met een collega. Hiermee scoort het land het hoogst van heel Europa.

Dit blijkt uit een enquête die een marktonderzoeksbureau heeft gehouden voor een datingsite onder ruim 10.000 Europese vrijgezellen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.