Online dating en datingfraude

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar een veelgehoorde klacht van deze apps is dat je date in real life erg tegen kan vallen. Ook zijn mensen het eindeloos swipen en de zogenaamde vleeskeuring zat. Uit een recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat veel dating apps heel basale functies zoals contact opnemen met de ander, achter betaalmuren zetten.

Verandering

Intoo Dating belooft verandering. Deze app zorgt namelijk, naast een eventuele match en géén dure betaalmuur, ook voor gespreksstof.  Haarlem105 sprak een van de oprichters Pieter Fibbe hierover.

 

Bron: Haarlem105

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam