daten december coach

Online daten kan duizenden euro’s besparen

Marketingstrategen in de Verenigde Staten hebben de rekening gemaakt en zo ontdekt dat online dating de goedkoopste manier is om een partner te vinden. Het onderzoek biedt praktisch financieel advies voor singles.

Uit een studie van het online magazine BusinessInsider blijkt dat wie zijn partner op het net heeft ontmoet, twee jaar vroeger trouwt dan wie op een andere manier een geliefde zoekt. Wie wekelijks op een date gaat en gemiddeld 90 euro (etentje, drankjes en filmtickets) uitgeeft per avond, krijgt op zijn huwelijksdag een rekening van 17.000 euro gepresenteerd.

De gemiddelde bezoeker van een datingsite geeft jaarlijks 173 euro aan een lidmaatschap uit. Daaruit concluderen de onderzoekers dat online dating zichzelf al snel terug betaalt door de besparing van 9.290 euro op de zoektocht naar de ware liefde.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.