daten december coach

Online daten als vrouw werd man al na 2 uur te veel

Het experiment van Reddit-gebruiker OKCThrowaway22221 begon vanuit de veronderstelling dat het als vrouw poepsimpel moet zijn om leuke, normale kerels te ontmoeten op het internet. Hij onderging een virtuele geslachtsverandering, maakte een profiel aan op OKCupid en keek de kat uit de boom.

Amper twee minuten na de aanmaak van zijn profiel stroomden de berichtjes al binnen. “Missie geslaagd”, dacht hij, tot de inhoud van heel wat boodschappen hem behoorlijk ongemakkelijk deden voelen.

Vijandig

“In het begin dacht ik dat het leuk zou worden, maar naarmate er meer berichten binnen kwamen (ruim 10 kerels op 2 uur tijd), werd de inhoud steeds irritanter. Sommige mannen waren mijn inbox gewoon vol aan het spammen, nog voor ik de kans kreeg om hun eerste bericht te beantwoorden. Ze vroegen waarom ik niet reageerde, wat er scheelde en ze werden steeds vijandiger toen ik zei dat ik geen interesse had in losse seks (NSA-seks, No Strings Attached). Anderen begonnen redelijk normaal, maar vervielen al snel in expliciet seksuele berichten. Ook kerels met op het eerste zicht deftige carrières, bleven aandringen om binnen de 24 uur af te spreken en naakte foto’s van mezelf door te sturen”, getuigt de internetavonturier.

Overkill

Uiteindelijk werd de vunzige praat hem allemaal te veel, zeker toen het door begon te dringen dat dit dagelijkse kost is voor vrouwen die hun geluk via het internet proberen te zoeken. “Ik zou echt liegen als ik zou zeggen dat het mij niets doet. Het had een grappig experiment moeten worden, maar binnen de twee uur was het al ontzettend deprimerend. Ik voelde me echt ongemakkelijk. Ik heb mijn profiel na de sessie meteen verwijderd en bleef de rest van de avond met een wrange nasmaak achter”, aldus OKCThrowaway22221.

Online daten

Hoewel het taboe rond online daten de laatste jaren verdwenen is en er al heel wat succesvolle relaties uit voortgekomen zijn, valt het percentage mannen dat dergelijke websites gebruikt om vrouwen lastig te vallen met seksueel expliciete praat niet te negeren. “Ik begon aan dit avontuur met de gedachte dat vrouwen het ongetwijfeld veel gemakkelijker hebben dan mannen, maar niet is minder waar”, klinkt het besluit.

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.