daten december coach

Online daten als vrouw werd man al na 2 uur te veel

Het experiment van Reddit-gebruiker OKCThrowaway22221 begon vanuit de veronderstelling dat het als vrouw poepsimpel moet zijn om leuke, normale kerels te ontmoeten op het internet. Hij onderging een virtuele geslachtsverandering, maakte een profiel aan op OKCupid en keek de kat uit de boom.

Amper twee minuten na de aanmaak van zijn profiel stroomden de berichtjes al binnen. “Missie geslaagd”, dacht hij, tot de inhoud van heel wat boodschappen hem behoorlijk ongemakkelijk deden voelen.

Vijandig

“In het begin dacht ik dat het leuk zou worden, maar naarmate er meer berichten binnen kwamen (ruim 10 kerels op 2 uur tijd), werd de inhoud steeds irritanter. Sommige mannen waren mijn inbox gewoon vol aan het spammen, nog voor ik de kans kreeg om hun eerste bericht te beantwoorden. Ze vroegen waarom ik niet reageerde, wat er scheelde en ze werden steeds vijandiger toen ik zei dat ik geen interesse had in losse seks (NSA-seks, No Strings Attached). Anderen begonnen redelijk normaal, maar vervielen al snel in expliciet seksuele berichten. Ook kerels met op het eerste zicht deftige carrières, bleven aandringen om binnen de 24 uur af te spreken en naakte foto’s van mezelf door te sturen”, getuigt de internetavonturier.

Overkill

Uiteindelijk werd de vunzige praat hem allemaal te veel, zeker toen het door begon te dringen dat dit dagelijkse kost is voor vrouwen die hun geluk via het internet proberen te zoeken. “Ik zou echt liegen als ik zou zeggen dat het mij niets doet. Het had een grappig experiment moeten worden, maar binnen de twee uur was het al ontzettend deprimerend. Ik voelde me echt ongemakkelijk. Ik heb mijn profiel na de sessie meteen verwijderd en bleef de rest van de avond met een wrange nasmaak achter”, aldus OKCThrowaway22221.

Online daten

Hoewel het taboe rond online daten de laatste jaren verdwenen is en er al heel wat succesvolle relaties uit voortgekomen zijn, valt het percentage mannen dat dergelijke websites gebruikt om vrouwen lastig te vallen met seksueel expliciete praat niet te negeren. “Ik begon aan dit avontuur met de gedachte dat vrouwen het ongetwijfeld veel gemakkelijker hebben dan mannen, maar niet is minder waar”, klinkt het besluit.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam