Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuwsgierig online
15 september 2018

Online daten: 7 afknappers

Eens in de zoveel tijd is het goed extra aandacht te besteden aan dingen die je bij het online daten beter helemaal niet kunt doen. Tips van datingsite Parship: doe er je voordeel mee! 

De test en je profiel niet serieus invullen
Parship is de site voor singles die serieus op zoek zijn naar een partner. Het niet serieus invullen van je test, maakt dat er andere conclusies getrokken worden over je persoonlijkheid op basis waarvan PARSHIP jou partner voorstellen doet. Je profiel is je visitekaartje. Als je dit niet goed invult, wordt het lastig om jezelf te onderscheiden van anderen en de juiste partners aan te trekken.

Oude foto’s gebruiken
Heb je geen leuke recente foto’s? Dan ben je geneigd om toch die oudere foto te gebruiken. Maar oude foto’s scheppen (soms) valse verwachtingen. Zeker wanneer je uiterlijk veranderd is (haardracht, gewicht) is het niet leuk om al bij een eerste ontmoeting een teleurstelling te veroorzaken. Oude foto’s gebruiken omdat je denkt dat je er daar beter uitzag? Regel een paar leuke nieuwe foto’s. Die kun je vaak voor LinkedIn én andere sites gebruiken. En iedereen kan ongeacht lengte, of gewicht altijd een leuke foto van zichzelf laten maken

Afwachten
Je hebt je ingeschreven bij PARSHIP door de test te maken. Nu ben je er echt klaar voor! Maar waarom krijg je toch niemand die op jouw profiel reageert? Online daten heeft veel gemeen met live daten. Als je iemand wil ontmoeten, blijf je toch ook niet de hele avond in de bar bij het toilet in een hoekje zitten? Waarom dan wel online? Als jij je laat zien, dan gebeuren er dingen! Doe je niets, dan gebeurt er ook niet al te veel naar alle verwachting.

Kritisch kijken naar profielen
Merk je dat je op elk profiel wel commentaar hebt? Of dat je van weinig profielen echt enthousiast wordt? De ervaring leert dat je met deze kritische blik minder succesvol bent. Nobody is perfect….of jij wel? Een profiel is bovendien slechts een visie op wie iemand denkt te zijn én wat hij hierover heeft besloten op te schrijven. Wanneer je bewust kijkt naar de dingen die je wel leuk vindt aan een profiel,  ga je profielen op een andere manier bekijken!

Niet reageren wanneer het profiel van de ander je niet aanstaat
Je krijgt een ijsbreker en bekijkt het profiel van de ander…..Nee totaal niet je type, zo op het eerste gezicht. Laat maar lopen.  Online daten is anoniem, maar idealiter gelden er wel dezelfde mores als bij live daten:  geef gewoon kort aan dat je geen interesse hebt in plaats van totaal niets van je te laten horen.  Of als de manier van benaderen je minder aanspreekt, laat het dan weten.  Als singles coach is de meest gehoorde klacht van leden dat er niet op hun contact verzoek gereageerd wordt.  Niets is vervelender dan uit je comfortzone te stappen, moed te verzamelen en iemand te benaderen, om vervolgens niets terug te horen. Mensen kunnen er moedeloos van raken.

Teveel mensen tegelijk ontmoeten
Deze week ga ik daten: Iedere avond heb ik een afspraak gepland hoorde ik laatst. Wist jij dat daten tijd en energie kost? En dat als je het zo planmatig doet, je één belangrijk iets over het hoofd ziet? Daten doe je vooral met je hart! En veel kans krijg je om echt die klik te voelen als je het eigenlijk heel erg druk hebt? Gebleken is dat als je meer dan drie mensen in een periode van één week ontmoet die je allemaal leuk vindt, de kans heel groot is dat het niets wordt. Dit fenomeen heet trouwens keuzestress én een nare bijkomstigheid is dat je er meestal weinig succes in de liefde mee boekt.

De eerste avond te ver gaan
Alles waar ‘te’ voor staat, moet je zeker bij daten voorkomen. Dus te veel drinken, te veel over jezelf of je ex praten, te lang door gaan, of te ver gaan, zijn allemaal afknappers en leveren je hoogstens een eenmalige leuke avond op, maar verder weinig succes.

Bron: Parship

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Leerzaam

    Dolf | 17-09-2018
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

Zo kan een medium je helpen met het vinden van de ‘ware’

Ben jij op zoek naar de juiste partner of zoek je...

Online dating: de minste nepaccounts en privacy zorgen heb je hier!

Welke datingsites of -apps zijn het meest populair en waar maken...

Deze banen leveren de meeste swipes naar rechts op

Met de komst van dating apps zijn we een stuk kritischer...

Facebook lanceert dating app met secret crush

Zit je graag op Facebook en ben je nog op zoek...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie