bloemen versturen

Onhandig is sexy

Misschien is het jou ook al opgevallen, dat onhandigheid juist sexy overkomt. We hebben het over onhandige handelingen die sexy kunnen overkomen op mensen waar je bij in de smaak wilt vallen. Onhandigheid kan behoorlijk subjectief zijn. Wanneer je niets ziet in een persoon die dan vervolgens iets vreemds doet, dan ziet dat er onhandig en klunzig uit. Heb je echter van doen met iemand die je wel leuk vindt, dan kunnen jouw eigenaardigheden als schattig of vertederend gezien worden.

Onhandig zijn wordt dus heden ten dage niet als iets ergs opgevat in de samenleving. Wanneer je een onhandigheid begaan hebt en je durft hier open en bloot voor uit te komen, dan dwing je juist respect af en laat je zien dat je een mens bent. Mensen kunnen nu eenmaal fouten maken, fouten die je juist schattig doen lijken.

Onhandige schattige handelingen

In de dating wereld, zal er altijd een vorm van nervositeit zijn. Je wilt dat je date je leuk vindt, maar je gedrag moet er niet te spastisch en krampachtig uitzien. Dus wat is de perfecte balans? Zorg dat je door de volgende onhandige handelingen schattig gevonden wordt.

1. Om een kus vragen

Een date handeling die onhandig is, maar ook schattig, is wanneer een man je woordelijk vraagt ​​of hij je mag kussen. Wanneer een man dit vraagt, zul je even verrast zijn. Waarschijnlijk ben je niet gewend dat een man toestemming hiervoor vraagt. Van de meeste mannen ben je gewend dat ze gewoon nemen wat ze willen, zonder het te vragen. Dat een man waarschijnlijk deze vraag al vele malen in zijn hoofd gerepeteerd heeft alvorens het te vragen, laat zien dat hij respect voor je heeft.

2. “Lady en de Vagebond” moment

Een Lady en de Vagebond moment kennen we uit de Disney films, waarbij twee geliefden spaghetti eten en elkaar treffen aan het einde van een sliert. De kans is klein dat dit zou kunnen gebeuren, maar als dat zo is, kun je er vrij zeker van dat het zal een schattig moment is!

3. Autopech

De volgende handeling zal niet vaak voorkomen, maar het kan wel. Stel dat je naast een man in de auto zit die achter het stuur zit, maar zijn ogen niet van jou kan afhouden. Vervolgens gaat het stoplicht op rood en stopt de auto voor jullie abrupt. Het gevolg is dat jullie auto tot de voorganger tot stilstand komt. Wanneer de man in kwestie vervolgens niet gaat zeuren over zijn auto, maar zegt dat jij te mooi bent zodat hij zijn ogen niet van jou kon afhouden, dan kun je daar toch niet boos op worden.

4. Doen alsof

Deze stap is zeldzaam maar leuk en schattig. Het betreft het volgende. Je bent bij een supermarkt, en hier loopt een man loopt met twee verschillende boeketten bloemen. Hij vraagt aan jou welke jij als vrouw mooier zou vinden, omdat hij straks een date heeft en hij bloemen wil geven. Wanneer je later naar buiten stapt, staat hij te wachten op de parkeerplaats, met de bloemen. Hij geeft ze aan jou omdat hij wil dat jij zijn date bent. Misschien vind jij een man die zoiets doet arrogant. Het is zeker een man met mate van zelfvertrouwen. Het is een gewaagde zet, maar je moet toegeven dat je onder de indruk bent wanneer jou dit overkomt.

5. Koken om te imponeren

Of je nu te maken hebt met een chef-kok of met iemand die met moeite een ei kan bakken, de moeite doen om te koken zal altijd gewaardeerd worden. Dus heb je van doen met een date die nog een aardappelschiller kan onderscheiden van een hakmes, dan is de poging om voor jou te koken helemaal goed bedoeld. Je zult vertederd zijn, want het is de gedachte die telt.

6. Dansen of de poging

Er zijn tegenwoordig niet veel plaatsen meer waar je langzaam kunt dansen met je date. Niet alleen schuifelen of slijpen is hier bedoeld, maar alle stijldansen die je vroeger mogelijk wel geleerd hebt op een dansschool. Het zou toch best romantisch zijn als je date opstaat van zijn tafeltje en je vraagt hem naar de dansvloer te begeleiden voor een dans. Of jullie samen kunnen dansen, dan valt te bezien, mogelijk ook onhandige actie, maar leuk geprobeerd.

7. Delen van make-up

Heb jij weleens een date gehad met een man die make-up gebruikt? Er zijn best mannen die een laagje gebruiken om oneffenheden weg te werken. Ze zullen dit niet altijd meteen toegeven. Heeft je date dus een keer een pukkeltje of een oneffenheid, dan mag je best voorstellen dat hij wat make-up van jou mag gebruiken. Hij zal niet snel toehappen. Is hij echter degene die aan je vraagt een pukkeltje bij hem te verbloemen met jouw make-up, dan kun je dan lastig vinden maar het is dan eigenlijk vooral schattig. Hij vertrouwt jou.

 8 “Ik hou van jou” laten ontglippen

Soms kun je er niks aan doen dat je je gevoel voor iets of iemand niet onder stoelen of banken kunt stoppen. Maar enige angst om je date voor het eerst te vertellen dat je hem lief vindt, die is er vast. Om eerlijk te zijn, er is nooit de perfecte tijd, en er is geen regel of goed of fout qua tijd in een relatie om daadwerkelijk te zeggen dat je van iemand houdt. De kennis bij je jezelf dat je weet wat je voelt, is belangrijk. Wat zal namelijk je date ervan zeggen als je je liefde betuigt. Per ongeluk “Ik hou van je” zeggen, kan behoorlijk lastig en pijnlijk zijn, maar het is ook iets dat de meeste meisjes waarschijnlijk schattig vinden. Welke vrouw wil niet weten dat ze geliefd is?

Leukste momenten voor later

Onhandige momenten zijn, in alle eerlijkheid, een geweldige manier om dichterbij elkaar te komen. Natuurlijk zal op het moment van het plaatsvinden van de onhandigheden één van de twee met zijn handen naar zijn hoofd grijpen. Maar neem maar van mij aan dat je over jaren, wanneer jullie date tot een relatie geworden is, het geweldig is om terug te kijken en om te lachen om die onhandige momenten bij de eerste dates.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland