bloemen versturen

Onhandig is sexy

Misschien is het jou ook al opgevallen, dat onhandigheid juist sexy overkomt. We hebben het over onhandige handelingen die sexy kunnen overkomen op mensen waar je bij in de smaak wilt vallen. Onhandigheid kan behoorlijk subjectief zijn. Wanneer je niets ziet in een persoon die dan vervolgens iets vreemds doet, dan ziet dat er onhandig en klunzig uit. Heb je echter van doen met iemand die je wel leuk vindt, dan kunnen jouw eigenaardigheden als schattig of vertederend gezien worden.

Onhandig zijn wordt dus heden ten dage niet als iets ergs opgevat in de samenleving. Wanneer je een onhandigheid begaan hebt en je durft hier open en bloot voor uit te komen, dan dwing je juist respect af en laat je zien dat je een mens bent. Mensen kunnen nu eenmaal fouten maken, fouten die je juist schattig doen lijken.

Onhandige schattige handelingen

In de dating wereld, zal er altijd een vorm van nervositeit zijn. Je wilt dat je date je leuk vindt, maar je gedrag moet er niet te spastisch en krampachtig uitzien. Dus wat is de perfecte balans? Zorg dat je door de volgende onhandige handelingen schattig gevonden wordt.

1. Om een kus vragen

Een date handeling die onhandig is, maar ook schattig, is wanneer een man je woordelijk vraagt ​​of hij je mag kussen. Wanneer een man dit vraagt, zul je even verrast zijn. Waarschijnlijk ben je niet gewend dat een man toestemming hiervoor vraagt. Van de meeste mannen ben je gewend dat ze gewoon nemen wat ze willen, zonder het te vragen. Dat een man waarschijnlijk deze vraag al vele malen in zijn hoofd gerepeteerd heeft alvorens het te vragen, laat zien dat hij respect voor je heeft.

2. “Lady en de Vagebond” moment

Een Lady en de Vagebond moment kennen we uit de Disney films, waarbij twee geliefden spaghetti eten en elkaar treffen aan het einde van een sliert. De kans is klein dat dit zou kunnen gebeuren, maar als dat zo is, kun je er vrij zeker van dat het zal een schattig moment is!

3. Autopech

De volgende handeling zal niet vaak voorkomen, maar het kan wel. Stel dat je naast een man in de auto zit die achter het stuur zit, maar zijn ogen niet van jou kan afhouden. Vervolgens gaat het stoplicht op rood en stopt de auto voor jullie abrupt. Het gevolg is dat jullie auto tot de voorganger tot stilstand komt. Wanneer de man in kwestie vervolgens niet gaat zeuren over zijn auto, maar zegt dat jij te mooi bent zodat hij zijn ogen niet van jou kon afhouden, dan kun je daar toch niet boos op worden.

4. Doen alsof

Deze stap is zeldzaam maar leuk en schattig. Het betreft het volgende. Je bent bij een supermarkt, en hier loopt een man loopt met twee verschillende boeketten bloemen. Hij vraagt aan jou welke jij als vrouw mooier zou vinden, omdat hij straks een date heeft en hij bloemen wil geven. Wanneer je later naar buiten stapt, staat hij te wachten op de parkeerplaats, met de bloemen. Hij geeft ze aan jou omdat hij wil dat jij zijn date bent. Misschien vind jij een man die zoiets doet arrogant. Het is zeker een man met mate van zelfvertrouwen. Het is een gewaagde zet, maar je moet toegeven dat je onder de indruk bent wanneer jou dit overkomt.

5. Koken om te imponeren

Of je nu te maken hebt met een chef-kok of met iemand die met moeite een ei kan bakken, de moeite doen om te koken zal altijd gewaardeerd worden. Dus heb je van doen met een date die nog een aardappelschiller kan onderscheiden van een hakmes, dan is de poging om voor jou te koken helemaal goed bedoeld. Je zult vertederd zijn, want het is de gedachte die telt.

6. Dansen of de poging

Er zijn tegenwoordig niet veel plaatsen meer waar je langzaam kunt dansen met je date. Niet alleen schuifelen of slijpen is hier bedoeld, maar alle stijldansen die je vroeger mogelijk wel geleerd hebt op een dansschool. Het zou toch best romantisch zijn als je date opstaat van zijn tafeltje en je vraagt hem naar de dansvloer te begeleiden voor een dans. Of jullie samen kunnen dansen, dan valt te bezien, mogelijk ook onhandige actie, maar leuk geprobeerd.

7. Delen van make-up

Heb jij weleens een date gehad met een man die make-up gebruikt? Er zijn best mannen die een laagje gebruiken om oneffenheden weg te werken. Ze zullen dit niet altijd meteen toegeven. Heeft je date dus een keer een pukkeltje of een oneffenheid, dan mag je best voorstellen dat hij wat make-up van jou mag gebruiken. Hij zal niet snel toehappen. Is hij echter degene die aan je vraagt een pukkeltje bij hem te verbloemen met jouw make-up, dan kun je dan lastig vinden maar het is dan eigenlijk vooral schattig. Hij vertrouwt jou.

 8 “Ik hou van jou” laten ontglippen

Soms kun je er niks aan doen dat je je gevoel voor iets of iemand niet onder stoelen of banken kunt stoppen. Maar enige angst om je date voor het eerst te vertellen dat je hem lief vindt, die is er vast. Om eerlijk te zijn, er is nooit de perfecte tijd, en er is geen regel of goed of fout qua tijd in een relatie om daadwerkelijk te zeggen dat je van iemand houdt. De kennis bij je jezelf dat je weet wat je voelt, is belangrijk. Wat zal namelijk je date ervan zeggen als je je liefde betuigt. Per ongeluk “Ik hou van je” zeggen, kan behoorlijk lastig en pijnlijk zijn, maar het is ook iets dat de meeste meisjes waarschijnlijk schattig vinden. Welke vrouw wil niet weten dat ze geliefd is?

Leukste momenten voor later

Onhandige momenten zijn, in alle eerlijkheid, een geweldige manier om dichterbij elkaar te komen. Natuurlijk zal op het moment van het plaatsvinden van de onhandigheden één van de twee met zijn handen naar zijn hoofd grijpen. Maar neem maar van mij aan dat je over jaren, wanneer jullie date tot een relatie geworden is, het geweldig is om terug te kijken en om te lachen om die onhandige momenten bij de eerste dates.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam