narcisme modewoord

Ongewenst kinderloos

Vrouwen anno nu zijn vrij, ze hebben gestudeerd en ze hebben enorm veel keus. Die combinatie is killing. Er is een naam voor: De emancipatieparadox. Hoe hoger je opleiding, des te kleiner je kans op een gezin en des te groter je kans op een burn out. Hoor jij bij deze groep, ben je daarnaast single en wil je een kind? Dan is er nu voor jou Het Goed Bezig-traject. Voor hen die moeite hebben met beslissen.

Alles en niets tegelijk

Als slimme vrouw heb je alles en niets tegelijk. En je hebt het er maar druk mee. Je doet diepte-investeringen in je uiterlijk én in je innerlijk. Je holt op je designer shoes van de kapper naar de yogales. Too bad dat je van een nieuwe look, sporten en geestelijk relaxen geen nieuw leven krijgt. Als je een beter privéleven wilt, moet je dingen anders gaan doen. Het is nog niet te laat. Je kunt nu nog gaan voor wat jij wilt in het leven. Juist nu. Maar het is wél nu of nooit.

Goed bezig-traject speciaal voor jou

Wil je nog langer wachten op de prins die jouw leven redt? Tricky. Wat als hij nou nog 5 of 7 jaar op zich laat wachten? Of als hij jou niet ziet, omdat je jezelf kwijt bent? Je privéleven is te belangrijk om te wachten op Mr. Magic of om te denken: dat komt morgen wel. Je leeft maar één keer. Als je alles eruit wil halen dat erin zit, moet je in actie komen. Of je nu besluit om een modern gezin te vormen of de keus maakt voor een kindvrij leven: in deze fase sta jij aan het roer.

Ben de kapitein op jouw schip

Kapitein zijn op je eigen schip maakt gelukkig, mits je twee zaken onder de knie hebt. Je moet jezelf kennen en vertrouwen én je moet een zeekaart hebben om te weten in welke haven jij wil afmeren. In het dagelijks leven is er geen tijd om grote levensvragen te behandelen.Laat staan dat je gestructureerd vrij krijgt om de zaken te onderzoeken die daar onontbeerlijk voor zijn. Wat is er onontbeerlijk? Zelfinzicht om te weten wat er bij jou past,  overzicht van jouw situatie en van je opties, om te weten waar je uit kan kiezen én een doenersmentaliteit.

Doen is het allerbelangrijkste

Het aller-, allerbelangrijkste is doen. Je leven verandert alléén maar als jij dingen doet. Doen is simpel. Je neemt een beslissing en je voert hem uit. Denk aan: ik wil beter in m’n vel zitten. Ik besluit om naar de sportschool te gaan. Wat je doet is ‘s avonds opstaan van de bank. Daar zit ‘m de crux. Niet bezwijken aan de bankdrang maar opstaan, jas aan, naar de sportschool.

Je koers bepalen

Zo werkt het ook voor je kinderwens. Wel is er voor grote besluiten méér nodig dan opstaan en je jas aan doen. Je moet besluiten nemen, je moet deadlines stellen en halen. Je moet veerkrachtig zijn en incasseren, maar jezelf niet verliezen. Alles komt neer op een koers hebben. Naar een doel toe werken. Goed bezig leert je dat allemaal. In een programma van 6 maanden word je door Evelien de Jong persoonlijk begeleidt naar een glansrijk privéleven.  Het goede nieuws daarbij is dat je vandaag al kunt beginnen. Dit traject gaat ervoor zorgen dat jij straks weet wat je wilt en weet hoe je dat doel kunt bereiken. Nu denk je wellicht “Huh? Een heel traject?” Ja, want dat is precies wat er nodig is. Dat je gestructureerd, gedurende 6 maanden, erachter komt wat jij wil in dit leven. Met je hele leven. Denk voldoende na over je kinderwens.

Meer horen over Evelien of lezen over haar KinderwensKompas? Luister of kijk dan hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.